Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható-e az egy férfinak, ha elmegy egy erotikus masszázsra, aminek része egy prosztatamasszázs is?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 12:48
1/6 anonim válasza:
ha nincs párja igen, ha van párja és megbeszélik hogy okés akkor igen.
ha titkolja a párja előtt nem, ha van párja és megbeszélik hogy nem okés akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Az élet gci nagy bűnei, 2. rész
3/6 anonim válasza:
Ha titokban megy akkor nem fér bele
4/6 anonim válasza:
Szerintem az orális szex nem is szex, az csak egy köszönés, mikor két ember kezetfog egymással.
Ennyi erővel egymás újját is szopkodhatnánk, nyalogathatnánk. Akkor ez is megcsalas? NEM!
Én jobban tartanék attól, hogy ratyi a srác.
5/6 anonim válasza:
Persze, ez csak egy szolgáltatás. Ha a párja vagy, akkor gondolom ő is megbocsátja, hogy te cserébe meg lefekszel pár más emberrel.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezen nincs mit megbocsátani, ha nincs barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!