Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható a megcsalás?
Figyelt kérdés
Barátnőm bevallotta, hogy megcsalt, de szeretem meg régóta együtt vagyunk így nem akarom elengedni.2022. febr. 21. 07:10
2/18 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megmondani. Ha van gyanú, hogy rendszeresen megtenné vagy megtette, akkor nem az. Ha ismerőssel szexelt, akkor is nehezen tudnám. De ha egyszeri eset akkor sem minden esetben, de azért ott látnék rá esélyt. Mi volt a konkrétum?
5/18 anonim válasza:
Attól függ. 2 hónap után nem, 20 év házasság után lehetséges.
6/18 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Szerintem egyébként igen meg
7/18 anonim válasza:
Én nem tudnám megbocsájtani,ez árulás amit szerintem nem szabad,oda a bizalom.N
8/18 anonim válasza:
Én nem tudnám megbocsátani.
Nincs az az alkohol, vagy vágy meg semmi kifogás ami ezt kissebbíti. A megcsaláshoz az kell, hogy már minimum ne szeressen a másik. Ha meg nem szeret akkor én nem kapaszkodnék senkibe, hagy menjen.
9/18 anonim válasza:
Egyénfüggő. Én sokat gondolkodtam ezen a témán. 10 éves kapcsolatban élek, heti 2x van nálunk szex (a kezdet kezdetén ez napi 2-3 volt). Mi megbeszéltük, hogy elengedjük egymást kalandozni ennyi év után, mert voltak fellángolásaink mások irányába, de ezek az újdonságból, kíváncsiságból fakadtak és hamar elmúltak. Szerintem van olyan szintű kötődés, ami túléli ezeket és a miénk túlélte. Annyit ígértünk egymásnak, hogy mindig szeretni fogjuk a másikat és veszedekéseink sem voltak soha (értelmes viták voltak érvekkel-ellenérvekkel). Szerintem a szeretet nem lehet kisajátítani, csak megosztani és egy ember többet is szerethet - de a nagy többség máshogy gondolkozik.
10/18 anonim válasza:
Meg.Felejteni,viszont nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!