Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megbocsátható a megcsalás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Nálatok van olyan helyzet, amikor megbocsátanátok a megcsalást? Nyilván nem az olyan esetre gondolok, amikor direkt, naponta többször is megcsalnak titeket és utólag lebukik véletlenül a félrelépő, hanem pl amikor elgyengülésből teszik, 1x alkalom és zokogva vallják be nektek. (Arra a végletre gondolok, ami számodra a legmegbocsáthatóbb, ha van ilyen)

A kérdés tehát nem az, hogy mi az a helyzet, amikor megbocsátanátok, hanem, hogy számotokra létezik-e ilyen helyzet. ("A multimilliárdos pasim bármikor félreqrhat" jellegű eseteket ne számoljátok ide légyszi)

Köszönöm, ha normálisan szavaztok, válaszoltok!

2021. nov. 29. 16:10
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, semmilyen körülmények között sem bocsátanék meg!
Nő vagyok, van az a helyzet, amikor megbocsátanék.
Férfi vagyok, semmilyen körülmények között sem bocsátanék meg!
Férfi vagyok, van az a helyzet, amikor megbocsátanék.
46 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Pontozz le ha nem tetszik, de inkább fogadd meg. A zokogva bevallás = a saját lelkiismereteden akarsz könnyíteni, de a másikba egy életre belevágod a kést. Ha már félreléptél és tényleg bánod, akkor vagy zárd le a kapcsolatod, vagy hallgass róla örökre.
2021. nov. 29. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nincs a képben, egyszerűen csak érdekel, hogy ki hogy gondolja :)
2021. nov. 29. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve én semmilyen módon nem néztem volna el egy megcsalást. Az összes olyan nőt és férfit lenéztem a sárgaföldig aki ilyet csinált.

Most viszont örülnék ha a párom megcsalna. Olyan szintre jutott a kapcsolat, hogy már ennek is örülnék. Örülnék ha egyszer elém állna és elmondaná, hogy megcsalt, megbeszélném vele, hogy akkor oké, nincs semmi baj, de akkor én is megcsalom őt.

Ez így menne pár évig és ha mind a ketten úgymond kieltuk magunkat akkor újra monogámok lennénk.

2021. nov. 29. 16:39
 4/7 Senior Séf ***** válasza:
100%

Minden megcsalásban benne a van a megcsalt fél keze is. Jó, tudom, az ezt az oldalt uraló fiatalok úgy gondolják, hogy a hűség egy tulajdonság. Nem az. A hűség egy állapot. Amíg életben tudom tartani a párom szerelmét, addig a hűsége sem szenved csorbát. Aki szerelmes, nem csal meg senkit.

Tehát ha engem megcsalnának, első körben azt vizsgálnám, hogy én mit csináltam rosszul. Vag

2021. nov. 29. 17:08
 5/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
*Vagy mit nem csináltam, amit pedig kellett volna. Jó, persze a másikra mutogatni könnyebb...
2021. nov. 29. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Az első pasim megcsalt. Lehet hogy több alkalom is volt, csak annyit tudok hogy tervezgettek folytatást. De engem nem akart elhagyni...

Amikor szembesítettem hogy tudom ott bőgött nekem. Aztán visszafogadtam. Erre rá fél élvre kitalálta hogy legyen nyitott kapcsolat.

Hát én soha többet nem bocsátok meg semmit az biztos.

2021. nov. 29. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nemrég vetettem véget egy hosszú kapcsolatnak. Nem viselt meg. Nem az enyém volt. :))
2022. febr. 1. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!