Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejön az egyik munkatársam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön az egyik munkatársam? Hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés
Igen, ahogy a kérdésből is látszik, teljesen egyértelmű, hogy miről is van szó. Szóval az egyik munkatársamról, aki ráadásul tetszik is. De az, hogy kicsoda is pontosan, el nem árulom, talán csak annyit, hogy bi? Kisebb az esélye, hogy meleg?! Legyen annyi elég, hogy a felettesem. Nap mint nap csak róla álmodom, ábrándozok. Néha még halucinálok is vele kapcsolatban. Az utóbbi lehet csak a szerektől van, amiket néha tolok. A jó ég se tudja. De őszintén, kit is érdekel?☺️😊🤗🤗Elmondjam neki személyesen, hogy bejön nekem? A reakciótól tartok, hogy vajon jó lesz-e ez így nekem? 🤔🤔☺️😊😉😉🥰🥰

#munkatárs #bejön #felettes #Cukifiúúúú #Pasiiii #Vakációóó
2024. máj. 21. 05:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, beakadt nálad ez a melegpolitikus-lemez.
2024. máj. 21. 13:19
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Soha a büdös életben nem kezdenék ki egy kollégámmal, hiszen ha nem jön össze, ott maradunk együtt a konfliktussal, s egy idő után ez a többiek felé is érezhető lesz.

Ha össze is jönne a kapcsolat/kufirc/vagy amit akarsz, a többi munkatársaid azt is látják vagy megérzik, én meg nem szeretem, ha "bent" kiderül a dolog, hiszen egy csomó más kollégának nincs más szórakozása és közös témája az otthoniakkal, minthogy a munkahelyi eseteket/kollégákat beszéli ki az egész családjának.

Félre ne értsétek, tetszik is egy kollégám, akiről sejtem, hogy csutka meleg, ahogy én is, remekül elbeszélgetünk egymással órákig, vagy inkább egymás mellett beszélünk el?!

A kérdésben a "halucinál" szó szerepel. Nem nyelvtan-náciskodom, de az általános iskola 2. osztályában belénk verték azt, hogy amit a páros végtagjainkkal csinálunk, az két l-el betűvel írandó (L), pl: hall, áll, hallgat, hallucinál, stb.

Biztos van erre egy lista, de lusta voltam utánakeresni.

2024. máj. 21. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Akkor neked két agyad van?
2024. máj. 21. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

13/13:

Nyilván kettő van, a másodikat tőled nyertem pókeren, így neked már nincsen egy se.

Egy fekete műbőr aktatáskában hurcolom magammal. Működik ugyan, de sok hasznát nem tudom venni, mert az azt működtető 80 kilós, hátizsákba rejtett szovjet akkumulátort nem bírom egy sarkon túl cipelni.

Lehet, hogy a saját agyadra mégiscsak szükséged volna, nekem meg fölösleges kolonc (sokat nem tud, így általában már itthon hagyom, mert ha bekapcsolom, csak a "szopás-dugás" ingerenciáját érzem. Ha írsz elérhetőséget, szívesen visszaadom térítésmentesen.

Üdv:

a tegnapelőtti agyatlan pókerjátszma nyertese - te erre nem emlékezhetsz persze... :-D

2024. máj. 22. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tolem ugyan nem, mert nem pokerezek 🤣
2024. máj. 22. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Te a végtagjaiddal hallucinálsz?
2024. máj. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!