Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A passzívoknak nem megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A passzívoknak nem megy tönkre a záróizmuk?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta, és elég kellemetlen lenne, ha például hazafelé menet nagyon kellene wc-znem, de nem bírnám magamban tartani hazáig, mert előtte x idővel kitágítottam.

A kérdést nem provokálásból írom ki, tényleg érdekel, mert nem tudom hogyan működik.

máj. 17. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha elotte tagitottal es tenyleg nagyon kell, akkor nem biztos hogy bent tudod tartani
máj. 28. 08:23
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
18 éves korom óta használok análisan dolgokat (vibrátor, dildó, szex játékok), és 7 éve párom van 32 vagyok most.. semmi bajom nincs.. ha figyelsz a tisztaságára, és nem dugdosol be mindennap valami extrémet semmi bajod nem lesz. Alkalom előtt és utána is ki kell mosni magad, hogy ne lehessen semmi olyan "baleset".. utána nyilván érzed kb fél napig hogy volt használva. Normálisan működik minden nálam, ápolt, tiszta vagyok mindig. Nagyon sokan tévesen látják ezt ami rohadtul fel tud húzni hogy azt hiszik a meleg emberekre hogy igénytelenek lent pedig pont nem (amikor hallok egy beszélgetést hogy sz.os lesz a f.szod fúj meleg stb primitív beszolásokra gondolok ezzel).. éppen olyan tiszta ott mint egy normálisan ápolt igényes nőnek.. csakhogy a tévhiteket eloszlassam, ezt a tisztasági dolgot muszáj volt kiírni magamból bocsi..
jún. 25. 01:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ember, test fuggo is. Van akinek aranyere van toke, van akinek semmi baja,van akinek meg idos korara nem tudja tartani mar ugy. Attol is fugg mekkorara tagitod rendszeresen.
jún. 26. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. Bár nekem gyakorlással könnyebben ellazult.
szept. 21. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!