Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzívoknak nem megy tönkre a záróizmuk?
Gondolkodtam rajta, és elég kellemetlen lenne, ha például hazafelé menet nagyon kellene wc-znem, de nem bírnám magamban tartani hazáig, mert előtte x idővel kitágítottam.
A kérdést nem provokálásból írom ki, tényleg érdekel, mert nem tudom hogyan működik.
Az izom használattól nem gyengül, gondolom ez megvan, edzeni csak voltál már, nem?
Attól tud sérülni, ha szakad, reped.
Ez meg attól van, ha ész nélkül, bemelegítés és előjáték nélkül izomból dugnak. Ami fáj?
Ki az a hülye, aki hosszú távon ilyen szexet tolerál? Meg ki az a barom, aki a partnerén ezt nem látja?
Ha valaki ennyire nem vágja mi van, azzal szerintem az ember nem fekszik le mégegyszer.
Maga a záróizom kifejezés elég félrevezető, mert itt két izomgyűrűől van szó, egy harántcsíkolt és egy simaizomgyűrűről. A harántcsíkolt izom tónusát tudatosan is lehet alakítani elég széles határok között, ellentétben a simaizommal, ami addig nem fog engedni, amíg a vegetatív idegrendszered rá nem veszi, ergo amíg le nem nyugszol a pi**ába. :D
Ezért kell az előjáték, és ezért kell kicsit rákészülni fejben is.
Ha ez megvan, és ésszel csinálod, akkor nem lesz semmi bajod. :)
Néha csinálom extrém módon magamnak akkor azért 1nap de utána semmi.
Szóval nincs gond mivel nem sűrűn csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!