Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó érzés amikor egy pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó érzés amikor egy pénisz van a fenekedben?

Figyelt kérdés
még nem próbáltam

2024. máj. 12. 18:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon ❤️😁
2024. aug. 9. 18:26
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
Legcsodálatosabb élmény
szept. 3. 17:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem. Bár nem sok példa volt rá. De azóta is vágyom rá.
szept. 4. 00:23
 24/27 Robert.H ***** válasza:
85%
Isteni, a legfantasztikusabb élvezet.
szept. 4. 16:14
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Le írni nem tudom de kegyetlen jó 20f aktívan szoktak dugni
szept. 4. 22:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Elmondhatatlanul jó érzés.

Mikor tágítanak, sikosítanak, előkészítenek a behatolásra már önmagában izgalmas... olyankor a fütyim szépen lassan lelankad és teljesen átnedvesedik az előnedvttől.

Mikor behatol eszméletlen jó, érzem, hogy a fütykösöm elveszti teljesen a funkcióját és egyesülök egy valódi férfi péniszével.

Jó érzés érezni az aktív férfi peniszét ahogyan mozog ki be, időnként hozzáér a heréje a tökeimhez, ha gyorsabb tempóban nyomja akkor csattognak a heréi az enyémen és csattog a fenekem is, pont mikor egy lányt dugnak.

Ha elélvezek análisan az is egy leírhatatlan érzés ahogy lüktet a fütykösöm és közben mozog ki be az övé. Ha dominánsabb az aktív, akkor belenyomja a fejem a párnába és úgy élvezek el.

Ha az aktív élvez el bennem, az is rettenetes jó érzés... jó érezni a megdagadt farok lüktetését és ahogy belelövelli a spermát a fenekembe és szépen kifolyik, le a tökeimig.

De ha elélveztem és az aktív kiveszi és a tökeimre élvez, az is jó, érezni a meleg, igazi férfi sperma lefolyását a tökeimen át a kisfiús fütykösömig.

29/F passzív

okt. 15. 07:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Még csak vibrátorral csináltam. Nagyon hamar elélveztem tőle.
okt. 15. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!