Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzés amikor egy pénisz van a fenekedben?
Figyelt kérdés
még nem próbáltam2024. máj. 12. 18:13
11/27 anonim válasza:
Igen jó érzés. Főleg akkor amikor nem ajtóstul rontanak be.
12/27 anonim válasza:
Igen én imádom nagyon jó érzés
13/27 anonim válasza:
Nagyon jó érzés. Csak ajánlani tudom.
14/27 anonim válasza:
A legjobb érzés, amit valaha tapasztaltam.
15/27 anonim válasza:
A legjobb érzés nincs annál jobb
16/27 anonim válasza:
Nekem punciba sokkal jobb érzés
18/27 anonim válasza:
Passzívként nagyon imádom, sokkal élvezetesebbnek tartom, mint amikor én dugok. Izgató, ahogy egyre jobban belekeményedik lüktetve a fenekembe a párom pénisze.
Aki fél tőle, ne aggódjon, nekem pl. sosem fájt, nyilván a párválasztás is fontos, de úgy tapasztaltam a meleg férfiakat alapvetően nem kell győzködni, hogy finoman tegyék be, mert ez nálunk alap, az értelmes felfogja ezt magától is. 😅
19/27 anonim válasza:
Full passzívként ennél csak az a jobb ha egy a popsimba, egy pedig a számba van
20/27 anonim válasza:
Egyet értek a 19# válaszolóval, sőt mivel elélvezek mikor dugnak a legjobb érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!