Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin hívon át magadhoz, ha tartós kapcsolat érdekel?
Figyelt kérdés
És milyen programot szervezel vele? Közös film?2024. máj. 6. 14:02
1/7 anonim válasza:
Az élet nem egy egyenlet, ahol a pontos értékek megadásával kijön a kívánt eredmény. Első csók, első szex: amikor mindketten úgy érzitek, akkor meg fog történni. Nem kell ennél jobban és görcsösen tervezni.
2/7 anonim válasza:
Hát figy volt akivel az elsò randin minden ok volt. Aztán írt hogy bocs off!
Aztán 1hónap mulva hogy szivesen sexelne velem...
Na ez szerinted mi akar a lenni?
Komoly vagy csak játék?
Erre nincs egzakt válasz,ha meg an a kémi akkor akár az első randin is lehet. Ha van valami de és így meg úgy akkor 8év együtt élés utan sem ment a dolog.
3/7 anonim válasza:
Én már az első randin felhívom magamhoz a másikat, kint nem sok mindent lehet csinálni ha introvertált az ember
4/7 FV107 válasza:
Az első kivertem neki, de ezt is terveztük előre is.
5/7 anonim válasza:
Mi anno az első randin piknikezni mentünk, a másodikon meg ugyanígy ugyanott szexeltünk is. 20 éve együtt vagyunk. Nem azon fog múlni a dolog, hogy hányadik után hívod át magadhoz.
6/7 anonim válasza:
Első randin 2 éjszakát töltött nálam, ennek kb egy éve. Nyilván szex is volt.
1 hónapja hozzám is költözött, és minden tök faszán működik továbbra is.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, irigyellek, az én párom fel se hozza az összeköltözés témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!