Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mikor, hányadik randin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mikor, hányadik randin és hogy mondjátok el a leendő barátotoknak, hogy csak kiverni vagy csak szájjal fogjátok neki és szex az tilos, mert nem akarjátok elveszíteni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
az elsőn, így ahogy leírtad, de én szívesen bele is ülök
2023. febr. 26. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Elsőn.
2023. febr. 26. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Mennyire kinyalnék egy szűz lányt viszonzás nélkül is akár.
2023. febr. 26. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Semelyiken sem szokták elmondani. A (még) szűz lányoknál (a valláskárosultaknál meg pláne) nem a szexuális részletek ecsetelgetéséről szokott szólni a randi. A pasi rámozdul, együtt járnak és próbálkozik, s menet közben rájön hogy a lány még nem áll készen. Nem beszélni szoktak róla, hanem kiderül amikor már ott tartanak.
2023. febr. 26. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

A volt feleségem kb 3 hét randizgatás után, miután éppen kiverte nekem, akkor mondta el, hogy ettől többet nem tud tenni házasság előtt.

Nagyon rosszul érintett a dolog, és szakítani is akartam vele emiatt, de annyira megszerettem, hogy együtt maradtunk. Pár hónappal később már a szopásig is eljutottunk, és a nyalást is engedte. Majd azt mondta, hogy ha eljegyzem, az már majdnem olyan mintha házasok lennénk. Így kapott egy szép gyűrűt, meg kiírtuk a facebook-ra, hogy el van jegyezve. Ezután szexeltünk először.

Az együtt töltött évek alatt többször is volt, hogy hónapokig nem igényelte a szexet, és amikor együtt voltunk, akkor is csak feküdt a hátán szinte mozdulatlanul.

Válás lett a vége.

A tanulság az volt a részemről, hogy azok a párok akiknek eltérő igényeik vannak a szex-el kapcsolatosan, azok jobban járnak, ha még időben szakítanak.

2023. márc. 2. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha eljutok odáig hogy randizgatok nem fogom számolni hányadik randi. Ha feljön a téma elmondom.
2023. márc. 3. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nyugodtan elmondhatná az elsőn is, engem nem zavarna, ha így akarja a lány, nem dobnám ki emiatt Őt.
2023. ápr. 1. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!