Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív szerepben melyiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív szerepben melyiket szeretitek/élvezitek jobban, ha a passzívnak...?

Figyelt kérdés

Egy uni férfival beszélgettem tegnap, és szóba került, hogy ő például nem élvezi, ha egy fiúnak szűk, szoros a fenék nyílása, lelankad tőle. Inkább azt szereti, ha kellően és gyorsan tágul.

Én pedig teljesen abban a hitben voltam eddig, hogy az aktívok a minél tovább szűk lyukat szeretik, mert attól jó érzés a behatolás és az egész folyamat. És féltem/félek, ha sokszor csinálok ilyet és idővel nem lesz elég szűk, vagy legalábbis gyorsabban kitágulok, és lazább lesz, akkor kevésbé fogja élvezni a partnerem, nem lesz meg az a plusz inger (?)

Emiatt gondoltam teszek egy közvélemény kutatást a témában.

2024. máj. 5. 10:39
A kérdező szavazást indított:
... szűk és szoros a fenék nyílása.
... laza, könnyen és gyorsan tágul.
26 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Én is azt szeretem ami lazább, könnyebben tágul.
2024. máj. 5. 11:50
 2/10 Jani Belucci ***** válasza:
92%
A könnyen tágulót jobban szeretem. Viszonylag vastag hímtaggal vagyok megáldva, és szeretem ha nem kell a régi és az új istenekhez fohászkodni, hogy be tudjam tenni és keményen baszni, anélkül hogy a passzív sikongatna.
2024. máj. 5. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Se túlságosan szoros, se túl laza. A kettő közötti az ideális. A túl szoros, amikor háromnegyed óráig kell maszatolni, hogy egy picit is engedjen a szorításból, de még mindig nem megy be tövig, az sem jó, és az ellenkezője sem, amikor meg azt érzem, hogy túl könnyen megy minden és mintha én lennék a harang kicsi nyelve egy hatalmas nagy harangnak. Lazán, könnyedén táguljon és csak enyhén szorítson, de azért szorítson, tartson. Ne legyen sem túl erős a szorítás, se túl gyenge. Pont úgy, mint a zokni szárában a gumi. Ha túl szoros a gumi, szorítja a lábad, nem jó. Ha meg túl gyenge, akkor meg nem tart, lecsúszik és azért nem jó. Pont kellemesen, kényelmesen tartson. A zokni is meg a fenék is. Kényelmesen, könnyedén táguljon, de azért tartson is. Ne is túl erősen, de ne is túl gyengén.
2024. máj. 5. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
nekem a szőrös szűk luk az izgató. Szeretem kinyalni ujjal óvatosan tágítani. Liszok jó érzés amikor rászorít. Sajnos a makkom elég nagy kicsit nehezen megy be
2024. máj. 5. 13:23
 5/10 A kérdező kommentje:

Az utolsó válasz tetszik 😄 Bár szerintem egy idő után minden záróizom "megadja magát", és nem lesz végig bevehetetlenül szoros. Szóval lehet ez buta kérdés volt a részemről. Mert mi számít könnyen tágulónak? Mit is jelent ez pontosan?

Amikor én próbáltam az anális szexet, azért bement a partneremnek és nem kellett órákat szenvednie. Nyilván az elején türelem és óvatosság kell, de egy kis idő után kellő mértékre tágultam szerintem. Szóval nem egyből parancs szóra ment a folyamat. Lehet ha rendszeresen csinálnám többször, ez a része menne gyorsabban, nem kéne mondjuk 5 perc sem?

2024. máj. 5. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem passzívként szőrős és szűk a lyukam, és eddig egy partnerem se panaszkodott pedig voltam dolgom extra mérettekkel is:D
2024. máj. 5. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy aktív kellene aki megmondja milyen vagyok.
2024. máj. 6. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2- es és a 3-as válaszoló leirta az jó.

Velük jó lehet és megmondanák, hogy milyen vagyok.

2024. máj. 6. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Nincs túl szűk lyuk, csak puha p*cs

Viccet félretéve, nem zavar ha szűk szeretek sokáig ujjazni és nyalni

2024. máj. 7. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy egyeseket zavar a szűk, mert kellemetlen és lelankadnak tőle.
2024. máj. 9. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!