Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiakkal elő szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiakkal elő szokott fordulni, hogy beléjük szeret egy közeli női barátjuk? Ilyenkor hajlandóak lefeküdni vele akár csak egyszer, hogy boldoggá tegyék?

Figyelt kérdés
Aki volt már hasonló helyzetben, megköszönném, ha megosztaná, hogy mi lett a vége.

2024. ápr. 22. 01:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy értettem, hogy te vagy heteró, hanem hogy heteróként milyen férfivel lenni. Szemem az összes heteró pasi inkább egy nem vonzó not válaszana.
2024. ápr. 22. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Én biztos nem fekudnek le olyan novel aki nem tetszik
2024. ápr. 22. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#2 válaszoló, nálad a pont. Egyetértek.
2024. ápr. 22. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a véleményedet, kedves 13-as válaszoló :)

# 2

2024. ápr. 22. 17:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Azzal én is egyetértek, hogy egyébként nem érdemes belemenni egy ilyen alkuba, mint olyan illető, aki szintén szexelt már (többször) bármiféle vonzalom jelenléte nélkül, a másik kedvéért. Rossz élményként marad meg az emberben, rosszabb esetben traumaként is akár. De nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van más is, aki erre vetemedett már valaha, meg nem lehet olyan értelemszerű minden meleg férfi esetében, hogy fel sem állna neki sehogy egy ilyen helyzetben, hiszen akkor nem lettek volna több éves kamukapcsolatokban mit sem sejtő nőkkel.
2024. ápr. 22. 23:19
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

3x nősültem melegként,mondhatni a társadalmi elvárásoknak akarva megfelelni!

Sokszor nem volt könnyű,de működtem az ágyban ,igaz fejben mindig máshol voltam!

Mielőtt negyedszer is kimondtam volna az igent ,felvállaltam a masságomat és azóta úgy élek!

Ami meglepő számomra, az előéletem ellenére, azóta is kaptam szerelmi vallomást két hölgytől!

2024. ápr. 23. 04:44
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Engem a nők nem érdekelnek kapcsolati, romantikus szempontból, viszont a dugás érdekelne velük, hogy milyen érzés, és mit szerethetnek ennyire a szexben a heteró férfiak.

Szóval én minden további nélkül lefeküdnék egy nővel, remélem, ki is tudnám elégíteni. Ha érzelmileg nem is jelentene semmit (csók meg ilyenek kizárva), a tapasztalat nekem is jól jönne, neki meg amúgy is tetszene a dolog.

2024. ápr. 23. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem állna...
2024. ápr. 24. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!