Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb szűz férfiakkal csak tízezrekért cserébe hajlandóak szexelni a nök?
Mit jelent az, hogy idősebb?
Ha 30 alatt vagy, nem vagy idős, ha meg 25 alatt, akkor ne nyafogj, hogy még szűz vagy, mert egyáltalán nem gáz!
Amúgy meg kapd össze magad, bármelyik férfi tud nőt szerezni, csak szedd össze magad!
Nekem is 5 nőm volt, pedig kocka vagyok és képzelheted, mekkora sikere van egy kockának a nőknél!
Amíg így állsz hozzá...
Kérlek, nekem 20 éves koromig nem volt barátnőm, 24 éves koromig szűz voltam, évekig voltam egyedül. De tanultam belőle, fejlesztettem magam.
Ha látszik rajtad a kétségbeesés, "nőhiány" és görcsös vagy, akkor senkinek nem fogsz kelleni. Lazítani kell. Ha máshogy nem megy, csajozás előtt idd magad kicsit spiccesre.
Illetve ott a rengeteg társhereső: kitartással ott is lehet ismerkedni.
Honnét tudod hogy probléma a nőknél hogy szűz valaki? Vagy már az összes nőnél próbálkoztál?
Én is nő vagyok és semmi bajom nem lenne azzal hogy szűz vagy. Meg nem úgy kell ismerkedni hogy szia Béla vagyok 30 éves és még szűz. Előszőr megismeritek egymást és amikor már ott tartotok hogy szex akkor esetleg megmondod mi a helyzet, kivan zárva hogy otthagyon a nő akivel eljutsz idáig. Csak hát hogy megismerkedj egy nővel ahhoz nem itt kéne sírni hogy úgy sem sikerül hanem próbálkozni is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!