Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem el a coming outot?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, kb 2 éve tudom, hogy meleg vagyok. Eddig semmilyen kapcsolatom nem volt, viszont már magamat elfogadtam, tehát az első nehéz részén a dolognak túl vagyok. Sajnos sokan mondják viszont, hogy elég szarul nézek ki, és hogy depresszívnek tűnök. Ezt néha én is észreveszem, de csomószor van, hogy az emberek azt gondolják valami komoly bajom van, ami eléggé megijeszt. Igazából csak elegem van az egészből, hogy heteroként mennyivel könnyebbek lennének ezek az évek, ahelyett, hogy rejtegessem az igazi énem. A homofób embereket leszarom, az igazi félelmem, hogy a közeli barátaimat elvesztem, ha megtudják ki vagyok. Közben olyan, mintha egy maszk lenne rajtam, és 0-24-ben egy szerepet kéne játszanom. Egyszerűen nem tudom, hogy kéne kezdenem felvállalnom magam, de közben nagyon elegem van. Eddig csak 3 barátnőmnek mondtam el, még a szüleim és testvérem sem tudja. Ha pár sort írnátok ezzel kapcsolatban, nagyon megköszönném.
Az én taktikám az volt, hogy csak szóltam nekik, hogy jön velem haza egy srác, aki a párom. Rájuk bíztam, hogy mit gondolnak erről. Szerencsére mindenki nyitott volt, és nem volt belőle semmiféle konfliktus. Mivel nincs még párod, a legközelebb ha rákérdeznek a hozzád közel allók ilyesmire, a tudtukra adhatod, hogy téged a fiúk vonzanak, és ezt csak azért mondod el, hogy ne legyen máskor félreértés ebből. Kénytelenek lesznek elfogadni, nem kell kikérni a véleményüket, csak szólni kell nekik, hogy tudják. Mivel már felnőtt vagy, nincs közük hozzá. De tudom, hogy ez ennél érzelmileg sokkal nehezebb dolog, én csak 23 évesen tudtam rávenni magam. Szóval kitartást, nem vagy egyedül :)
2024. ápr. 22. 11:32
14/21 anonim válasza:
Te ismered a hozzád közelállóakat. De egyre több srác vállalja fel. Nemrég olyan haveromról derült ki, hogy meleg, aki korábban csak a sok csajt dugta.
2024. ápr. 22. 23:03
15/21 anonim válasza:
En 40 vagyok, senki nem tudja rolam
Szuleim homofobok, en meg nem fogok senki elott megalazkodni
Amugy is utálom ezt a tetves bu*isagot, teljesen elb**ta az életem
Pedig jo életem lehetett volna
Egy eletunk van, de az is el van b**va
2024. ápr. 23. 05:59
16/21 anonim válasza:
Pont ezért kell coming out, hogy ne járj úgy mint az utolsó válaszoló; ne b*szd el te is az életed.
2024. ápr. 23. 07:56
17/21 anonim válasza:
A buz*sag b**ta el az életem, nem én
Hetero lennék, semmi gondom nem lenne
2024. ápr. 23. 10:24
18/21 anonim válasza:
Senki nem tehet róla, hogy milyen identitásúnak születik.
2024. ápr. 23. 10:26
19/21 anonim válasza:
Ja csak en nem ezzel szulettem
12 evesen a lanyok tetszettek
Csak 13 eveseb valami elb*szodott nagyon es azota a fiuk
Mai napig nem tudok rajonni hogy mi miatt
Egyik nap azt almodtam hogy ket osztalytarsam smárol egymassal
Meg orvosi vizsgalaton egy masik felmeztelen fiuval kellett bent lennem az orvosnal es tetszett a felsoteste
13 evesek voltunk
Es attol kezdve a fiú arcokat látom szépnek
15 evesen 9.-be mar az elso nap terszett egy fiu az osztalybol, de 2 szot nem beszeltunk egymassal 4 ev alatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!