Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő vagyok, hogy kezdjem?
21 éves vagyok ismerkedem egy fiúval Grinderen ismertük meg egymást ő 17 éves és nem regen volt nálam abba kiegyeztünk, hogy baratok extrák leszünk, csak én még szűz vagyok (azert mert eddig nem ereztem, hogy elkellene veszetenem nem igazan vonzott a szex dolog) de most vele érzem. Ezelőtt amikor volt nálam meg ujjazott de fájt meg csípett az normális?
Ebbe szeretnék segitseget kerni? Hogy kezdjem el? Kimosás mennyire fontos milyen lesz az első behatolas?
Ezt elég nehéz röviden leírni.
Síkosító, vagy bő nyál nélkül megujazni egy szüzet nem a leg szerencsésebb dolog.
Olyan érzésem van hogy nem rutinos a kiszemelted, nem kéne tovább haladni vele.
Inkább keres egy rutinosabbat
Akivel meg tudod beszélni ezeket a dolgokat.
Nincs gond azzal, hogy tapasztalatlanok vagytok, mindenki volt az egyszer. A lényeg hogy sok sikosítót használjatok, éa lassan haladjatok/csináljátok. És persze kommunikáció! Ha valami fáj amit csinál, akkor szólj neki!
Plusz te is "gyakorolhatsz" elötte játékokkal, akér házi készitésüvel is.
Legyen sok elöjáték, hogy ellazuljatok! Aztán fokozatosan haladjatok! Nem kell sietni a szex közben, minél tovább tart, el van nyujtva annál jobb!
Az alkohol biztos, hogy segít valamennyit, de csak mértékkel.
Nincs azzal baj ha tapasztalatlanok vagytok. Ahogy a többi válaszoló én is azt javaslom sok síkosító, sok-sok előjátékkal. És komolyan ha nem jó, vagy fáj szóljatok egymásnak.
Attól nem lesz rosszabb a másiknak.
Sok szerencsét kívánok az első alkalomhoz! Remélem úgy sikerül, ahogy akarod is.
(5 vagyok)
Azért érdekelne, hogy -majd utána visszagondolva ;) - melyik tanács vált be és melyik nem? Ja, és milyen volt végül is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!