Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominancia, alázás hosszútávú kapcsolatban működhet?
Nagyon szeretem, ha szex közben megaláznak, uralkodnak rajtam, erőszakosak velem. Gond nélkül találok is erre partnert, de soha nem működik hosszú tavon ilyen kapcsolat, mert sokan összekeverik a szex fantáziát a való élettel.
Szexben alárendelt vagyok, de a mindennapi életben nem!
Vannak olyanok, akik ezt meg tudtak oldani es boldog parkapcsolatban élnek, de az ágyban igazi rabszolgák?
Biztos működne,ha találsz olyat, aki szeret téged és az életben jó társad, az ágyban pedig urad lenne !
De a szeretetnek itt is fontos a szerepe,ha már párt szeretnél!
Próbáltam többször, de soha nem működött.
Akivel meg a párkapcsolat harmonikus lett volna, ott meg a szex nem volt az igazi, mert igénylem az alázást.
Működik.
Hetero domként mondom.
46/f
#4 A kerdes az, hogy hosszu tavon hogyan lehet osszeegyeztetni: az ágyban alázható szolga, de egyebkent egyenrangu partner.
Ilyet nem talaltam sajnos.
#7 valamilyen szinten hasonló vagyok, csak enyhébb kiadásban. :) Kompromisszumkész ember vagyok, viszont igazságszerető is. Több munkahelyi főnököm volt már, az én szememben ők szervezők, mintsem "atyaúristenek". Ő ahhoz ért, hogy igazgassa a cégét. De nem vagyok a csicskája. Amiben előre megállapodtunk mint munkaszerződés, mindketten ahhoz tartjuk magunkat. Ha ő nem, akkor felmondok.
Pasival én is hajlok afelé, hogy örömmel kiszolgálom a partnert, de nem vagyok kifejezetten szubmisszív, mazochista meg végképp nem.
Nem vágyom alázásra senkitől. Inkább arra, hogy örömmel használja a seggemet és a számat, ha megvan közöttünk a szimpátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!