Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki hosszútávú kapcsolatot keres számít hogy milyen korú pasikkal ismerkedik?
Mennyi az ideális korkülönbség?
Van különbség aktívnál és passzívnál az még elfogadható korban?
Úgy mondod, mintha minden aktív és passzív srácra igaz lenne, hogy egyformák.
Egyébként teljes mértékben a személytől függ, hogy neki mennyi fér bele. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az előre meghatározott ideális intervallumot van, hogy felrúgják- ha a számára tökéletes sráccal ismerkedik meg.
Nem a kor számít,mert fiatal is lehet komoly,kedves és értelmes és idősebb is lehet link,hazug és kihasználós.
Ezért nem szabad kategorizálni, illetve egy életkorhoz tulajdonságokat társítani.
Alapjáraton az én esetemben olyan max +5 év korkülönbséget gondolnék ideálisnak, de ahogy már előttem is írták, ez simán elcsúszhat, ha minden szuper vele. Nem hagynám, hogy ezen múljon a dolog.
P
Nálunk 27 év a korkülönbség és működik 6 éve a kapcsolat.
(Kihagy a bllntyűzt)
Aktív vagyok és 28 - 45 közötti társat szeretnék.
54/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!