Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem létezik hosszútávú kapcsolat meleg férfiak között?
Ha nincs meg a láng, nem illetek össze, ennyi. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
Más okok miatt valóban nem létezik hosszútávú kapcsolat meleg férfiak közt. Ma Magyarországon.
tesomek 5-6 eve vannak egyutt, ha meleg, ha nem meleg, nehez megtalalni a parunkat.
majd eljon a nagyO.
ha bosszant, hogy mit rontottal el, akkor nem hiszem, hogy az hozzaallasoddal van gond, szoval csak pozitivan!
Azért azt ne gondold, hogy a kapcsolatokban élők mindegyikénél végig lángoló érzelmek és tömjénfüst között nézik a naplementét. A szerelem arra jó, hogy adjatok egymásnak egy esélyt de tudni kell, hogy el fog múlni előbb vagy utóbb. Onnantól már az számít, hogy mennyire szeretitek és tisztelitek egymást illetve mennyire vagytok képesek együttműködni. Mennyire működnek a dolgok köztetek.
Ez a heteróknál is így megy. Sokszor a kölcsönös szimpátia hozza össze az embereket és nem a lángoló érzelmek. És a dolog mégis működik hosszú távon.
Szerintem ne add fel. Már csak azért se, mert a melegek közt valódi társra találni nagyon nehéz. Nem létezik nagy Ő csak olyanok akik lehetnek számodra nagy Ő-k, ha hagyod és ha képes vagy te is engedni, és nagy Ő-vé válni számukra.
Én 8 éve vagyok együtt a párommal. Ilyen megcsalás-probléma még csak fel sem merült soha. Ja, és nem lakunk együtt, valamint titkoljuk kapcsolatunkat a nyilvánosság előtt, mégis megvagyunk, és semmi jel nem utal arra, hogy szétmennénk.
A lángoló szerelem már nyilván nincs meg, de nem is baj, így tiszta fejjel látunk legalább mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!