Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meddig lehet titokban tartani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet titokban tartani ,hogy meleg valaki?

Figyelt kérdés

Én a kezdetektől fogva felvállaltam,hogy meleg vagyok amit egy percig sem bántam meg!

Nem értem azokat akik titkolják és inkább hazudoznak a külvilágnak ahelyett, hogy vállalnák önmagukat!

2024. ápr. 6. 05:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a részletesebben hozzászólókhoz, annyiban,hogy soha életemben nem az érdekelt,ki vallja be, ki nem, kin látszik,kin nem .

Mindig az érdekelt,ki milyen ,mint ember, milyen lelkű és milyen szívű! Mert ezek a legfontosabbak az életben, még ha sokan ezt kétkedve is olvassák.

Persze nekem is pont olyan mondta egyszer,hogy nem lennék -e a barátja,akiről nem is hittem volna,de nyilván ő ráérzett nálam,pedig előtte soha nem érzékeltette. Nem lett semmi belőle,de mint ember becsültem addig, azóta is.

Magam sem reklámozom,de ha szó kerül róla, már a korom miatt is,hogy miért nincs családom, akkor megmondom mindenkinek.Szerencsére nekem ebből nem lett semmi gondom,sőt, volt aki jobban tisztelt utána.

Még annyit, hogy már a részletes kommentekért is egy élmény volt elolvasni, mert manapság olyan nagy érték az értelmes érvelés,vélemény, hogy hihetetlen.

Köszönöm Nektek,kedves Barátaim !

# 1

2024. ápr. 6. 18:27
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Egész életen át, és még tovább is lehet titkolni.

De van, akit kifejezetten ez izgat.

aug. 12. 13:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Úristen, de jó volt ezeket a kommenteket olvasni. Részletes, értelmes, elgondolkodtató hozzászólások mind egytől egyig! Sajnos elég ritka már az ilyen a gyakorikérdéseken..

Én most vagyok 31 és nem tudják rólam, hogy meleg vagyok. Alapból csajokkal kezdtem a dolgot, aztán amikor már nagyon nem bírtam a vágyaimmal, elkezdtem férfiakkal is összejárni. 20-as éveim második felében voltam először férfival, utána csajokra rá se néztem többet 😁

Jelenleg 2 éve vagyok együtt a párommal. Ő szintén lányokkal kezdte és kb 31-32 évesen próbàlta ki először férfival. Mondanom sem kell, róla se tudják a szülők, rokonok, barátok, hogy mi a helyzet.

Néha úgy érzem, hogy jó lenne elmondani, de én pl. nem is vagyok annyira jóban a családdal, hogy coming outoljak nekik.

Munkatársaknak pedig soha nem mondanám el. 😅

dec. 12. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!