Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak nektek gond ha sokáig kell szopni az aktívat?
Figyelt kérdés
Mennyi fér bele? Kort is írjatok.ápr. 2. 10:17
2/10 anonim válasza:
Mit jelent a sokáig?🤔
Mert ez elég tág fogalom...
3/10 anonim válasza:
Addig szopok amíg élvezem és élvezetet nyújt. Ha 2 perc akkor annyi, ha 30 perc akkor annyi. Nem hiszem hogy ezt mérni kéne. Élvezze mind a kettő és akkor semmi gond sincs
4/10 anonim válasza:
Nem gond miért, szeretek szopni sokáig
5/10 anonim válasza:
Én imádok sokáig szopni 20 f
Ha gondolod dobj egy privit
6/10 Csaba5078 válasza:
Nekem sem jelent gondot, ameddig csak lehet.
7/10 anonim válasza:
Addig szopok és úgy ameddig az aktív akarja
26
8/10 anonim válasza:
Ha van miért sokáig csinálni, nem baj :) (Volt egy partnerem, akinek fél óra volt az átlaga, de mindig bőven megjutalmazott érte)
9/10 anonim válasza:
Fél óra még tök oké, jobb is mintha pár perc lenne, volt is akit kb fél óráig szoptam, azt nagyon élveztem:D viszont egy óra már lehet sok lenne
22 vagyok
10/10 anonim válasza:
Nem gond, viszont általában nem birják sokáig a partnereim mikor szopom őket, pedig volt màr egy pár partnerem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!