Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek jelentős része tényleg nem szereti az anális szexet?
Figyelt kérdés
A viccekben és a homofób kirohanásokban mindig ez a központi elem, hogy "seggbe rakni" a másikat. A melegek jelentős része tényleg nem ilyen? De akkor miért sütik rájuk?2024. márc. 31. 17:56
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem a többség igenis él vele.
2/9 anonim 

válasza:

Érdekes amit feltételezel.
Melegek többségének anál nélkül elképzelhetetlen az együttlét,sőt ...
3/9 anonim 

válasza:

Személy szerint én aktív vagyok így engem nem szoktak "seggbe rakni"én szoktam azt tenni ...de azért azt hozzá kell tennem hogy nálam nem a bszás a legfontosabb dolog.
4/9 anonim 

válasza:

Kb fele szereti az én tapasztalataim alapján.
5/9 anonim 

válasza:

Én pl nem de szerintem a többség szereti
6/9 anonim 

válasza:

Igen szerintem többsége szereti az anális sexet. Én passzív vagyok és imádom.
7/9 anonim 

válasza:

Inkább csak szopnának én azt veszem észre.
Pláne az olyanok akik mennek haza utána a feleség vagy barátnőhöz.
8/9 frot 

válasza:

A melegek nagyobbik része valószínűleg szereti, de én pl. azok táborába tartozom, akik nem. Erre már láttam újabb megnevezést, akik nem kedvelik az anális szexet, azok a side kategóriába tartoznak.
9/9 anonim 

válasza:

Szeretem az anált kapni és adni is. De nem mindenáron a szex a lényeg egy kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!