Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki közületek elfojtotta a homoszexualitását és a vágyait, milyen lelki következmények jelentkeztek nálatok?

"senki nem akarja, hogy dragek tartsanak foglalkozasokat gyerekeknek"
Olvasni tudsz?

Na a 10-es egy tipik fideszes birka, teljesen jol mutatja a reakciod is, hogy mennyire “egyszeruek” vagytok. Kiragadsz a kontextusbol egy szot, lasd dragek es elviszed a beszelgetest egy teljesen mas iranyba, kiforgatsz es valotlant allitasz. Akkor segitek: azt irtam pont, hogy szerintem ezt senki nem szeretne, annak ellenere, hogy meleg vagyok, kepzeld el, hogy meg en sem. Olvasas/szovegertes altalanos iskola masodik osztaly, leulhetsz karo!😊 De azert nyugtass meg, hogy csak csinalod, hogy ennyire hulye vagy. Nyakig ellep minket a szar, inflacio, allamcsod, fostalicska egeszsegugy, romhalmaz oktatas (a szovegertesed is ezt tamasztja ala) te meg attol felsz, hogy dragek mennek iskolakba-ovodakba erzekenyiteni….na almodj tovabb csipkerozsika.

bocs. felületesen olvastam..
ne haragudjatok homokosok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!