Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki közületek elfojtotta a homoszexualitását és a vágyait, milyen lelki következmények jelentkeztek nálatok?

Csak ismerek olyat,aki elfojtja.
Egy házasságban élő,harmincas, nagyon megkeseredett férfi munkatársam.Valószínű,hogy a családja kényszerítette arra,hogy megnősüljön.
Nagyon kínlódik,beszélgettem vele többet.Én abban a szerencsés helyzetben voltam,vagyok, hogy nem kell elfojtanom, megélhettem a meleg kapcsolat szépségét.
Ez a srác olyan,mint egy időzített bomba. Dührohamok vannak rajta,olyankor nekiáll bent rendet rakni maga körül,csapkod és szidja azt,akik azzal élhetnek,akivel szeretnének.Sírni is láttam,mikor arról mesélt,hogy látott két férfit vásárolni,közösen ,egymást becézgetve.
Úgy látom, nem jó vége lesz, mert robbanni fog,nem az a fajta,aki el tudja lelkileg nyomni az egészet.
Nálam az okoz némi keserűséget,hogy nincs párom egy ideje és a sok kamus,átverő miatt a kedvem ment el az ismerkedéstől.

Életkedvem 0-n van
De nem azert mert nem eltem ki magam hanem mert nem heteronak szulettem

Tulzas, hogy elfojtom, ugyanakkor melegnek lenni egy olyan orszagban, ahol ez meg bunnek szamit, az eleg nehez ugy. Komolyan neha a sotet kozepkorban erzem magam. Nem, senki nem akarja, hogy erzekenyito programokat tartsanak gyerekeknek, senki nem akarja, hogy dragek tartsanak foglalkozasokat gyerekeknek, mi egyet szeretnenk, legalabbis en biztosan: bekeben elni. Nekem peldaul annak is lelki kovetkezmenye van, hogy a politikai hadszinteren folyamatosan temaznak rolunk es ugy allitanak be, mintha egyebkent egy tomeggyilkos meszaros lennek, vagy nem tudom. Nekem ez belso frusztraciot eredmenyez.
Ami szinten nehez - amit mar feljebb is irtak - az ismerkedes. Egyszeruen ugy erzem, hogy folyton csak leckeket kapok az elettol. Az elejen sokat gondolkodtam, biztos bennem van a hiba, tul naiv vagyok, aztan rajottem, hogy ez meleg korokben bevett szokas, hogy mindenki mindenkivel, monogamia nulla. Szoval lelki kovetkezmenyei leginkabb annak vannak, hogy vagynek egy tarsra, ugyanis egyedul lenni nem jo dolog. De talan majd egyszer..😊

Az 5-ös válasz nagyon elgondolkodtató,főleg ami a második bekezdést illeti.
Sokunknak a gondját,egyben a vágyát is leírta - nem jó egyedül,de nem mindenképpen és nem mindenáron !

Inkabb egyedul élek, mint hogy ilyen hányadék életet éljek ferfi létemre
Szégyen az egész

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!