Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A társadalmi nyomás miatt úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társadalmi nyomás miatt úgy érzem, hogy teljesen elfojtottam a homoszexualitásomat. Mi innen a visszaút?

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy teljesen elnyomtam magamban. Igyekeztem magam heterová nevelni, de értelemszerűen nem sikerült. Tagadtam folyamatosan, tiltakoztam ellene, de mindig kitörtek belőlem a vágyak hatalmas szorongást okozva. Most pedig már egy olyan szinten vagyok, hogy gyakorlatilag sokszor aszexuálisnak érzem magam, mert gondolom teljesen eltorzítottam a szexualitásomat. Hogyan lehet ebből kijönni?

24/F

2024. márc. 22. 07:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Hat sajnos nyomnod kell a fiuszexet ha nem akarsz egy lelki nyomorek lenni
2024. ápr. 16. 06:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első és legfontosabb, amit javasolnék, hogy keress egy pszichológust. Ennyi évnyi elfojtás biztos, hogy rengeteg terhet rakott a pszichédre, amit jó lenne egy szakember segítségével megpróbálni feloldani.

Amúgy pedig az egyetlen út előrefele vezet: meg kell éld az érzéseidet. Ismerkedj férfiakkal, ismerkedj meg ezzel az új világgal; aztán ha úgy van, szeress bele valakibe, éld meg egy meleg kapcsolat pozitív és negatív oldalait, és teljesedj ki benne. Homoszexuális férfiként mondom, így is lehet abszolút boldog és teljes életed. Sok sikert hozzá! :)

2024. máj. 18. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!