Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire számít a kinézet nálad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a kinézet nálad?

Figyelt kérdés
Ha van valaki, aki nagyon ronda, de ápolt, jó teste van, és relative normális, akkor adnál egy esélyt a dolognak? Akár kapcsolat, akár alkalmi. Értékeld magad egy tizes skálán a válaszod mellé (nem mint ha számítana, csak érdekel)
2024. márc. 18. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más az ízlése és a jelleme.

Nekem személy szerint az "átlagosabb" kinézetű pasik általában jobban bejönnek, mint a szépfiúk. De láttam már olyan férfit is, aki bár elsőre egyáltalán nem tetszett, később a személyiségével együtt már el tudtam volna képzelni vele egy kapcsolatot.

A linkelt fotó egyébként érdekes számomra, mert azt írtad korábban, hogy ápolt vagy és jó a tested. A képen szereplő egyén ennek ellentéte pont.😀

Amúgy neki is csak egy hajvágás, egy új szemüveg és egy új öltözködési stílus kellene, aztán máris jobb lenne az összhatás.

2024. márc. 18. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Aki az egyiknek ronda, a másiknak meg lehet, hogy élete szerelme.
2024. márc. 18. 23:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon, de a nők többsége biztos hogy nem ilyen. A nők többsége olyan férfi akkor is együtt van akiknek én már a gondolatától is okádok
2024. márc. 19. 02:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Hol volt itt szó nőkről? :D
2024. márc. 19. 02:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Fotók nekem nem mondanak semmit

Jóformán mindegy

Beszélgetés

Telefonos csacsogás

Utána személyes találkozó

Nálam ott a pont aki sokat beszél, és él.

2024. márc. 19. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak hasonló gondolatokkal tudok én is jönni, akinek a lelke igényes és felnőttes, kiegyensúlyozott, ott a külső majdnem elenyésző, hogy milyen igen, az ember személyisége meg tudja szépíteni az illetőt. Viszont az is gondolom, hogy aki belül rendben van, ott szerintem a külső is többnyire rendben lesz.

Olyan partner társaságát szeretném, akivel jól kijövünk, hasonlóak az energiánk, szereti magát és tud szeretni másokat is, vannak hasonló témáink.

Az első barátom 130 kg-os volt, és nagyon szerettem őt, tudta "hordani" az alkatát, intelligens, ápolt, rendezett srác volt. És utána az élet mindig úgy hozta, hogy "szépfiúkkal" randiztam és egyikőjüktől sem kaptam meg azt, amire a lelkem is vágyna.

Szingli vagyok, nyitott, szívesen ismerkedem, és ki tudom jelenteni, hogy nem a férfiak külseje alapján ismerkedem.

Bp/F/26

2024. márc. 19. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
A 16-os válaszoló nagyon szépen leírta a mondandóját . Ezért ismeretlen is gratulálok a stílusához illetve az emberségéhez, ami átjön a sorain !
2024. márc. 19. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyilván a külső az ami megragad, ha én vadászok. Ha éhes vagyok és vadászok, akkor a biztató falatra megyek, akár az éhes farkas. De ha más próbál levadászni engem, akkor sokkal kevésbé számít a külső. Mert egy jópofa stílussal, egy érdekes témával is be tudja lopni magát a társaságomba annyira, hogy együtt menjünk haza.
2024. márc. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!