Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagina és pénisz kinézete? Számit ez?
Általános kérdést tettem fel amire mindenkinek a válaszára várok. Az első előtt állok, lány vagyok, és kicsit szégyenlős vagyok a p*ncim kinézete miatt. Salátás és a színe is nagyon csúnya, durván sötét, szinte már fekete. És ez elgondolkodtatott hogy a fiúk mit gondolnak erről? Nagyon fontos nektek egy nő intimrészének a kinézete vagy egyáltalán nem számít? Félek hogyha eljön az idő és az orál részénél az illető jobban szemügyre veszi, akkor elundorodik tőlem.
És a fiúknak vannak ilyen gondolataik? Hogy mivan ha a nőnek nem tetszik a péniszeteket? Nők ti hogyan gondolkodtok? Mivel a lányok közé tartozom, belegondolva engem nem nyomna hogy melyik farok hogyan néz ki, de lehet ez csak az én “nyitottságom” nem tudom.
Érdekel mindenki véleménye. Privátokra nem válaszolok, a trollkodókat meg szeretném arra kérni hogy tekerjenek tovább
21/l
Nekem is hasonló van, nagyon kilóg és sokáig szégyelltem és féltem hogy mit mond majd ha egyszer lesz barátom, de szerencsére eddig egy megjegyzést vagy rossz szót nem mondott senki se nekem, szóval mire oda kerül a sor, hogy meztelenül látod a másikat, addigra nincs jelentősége, legalábbis én ezt tapasztaltam. Remélem ez picit megnyugtat, csak lazán, engedd el magad, mindenkinek más a nemiszerve és mind szép.
L
Én imádom a saláta puncit!
Egyébként az fontosabb hogy milyen a lány arca, testalkata, személyisége
Nem számít nyugi. Az első alkalom előtt én is nagyon izgultam, de ez egy tök természetes dolog. Ahogy az is, hogy a nemiszerv körül erősebben pigmentalt a bőr, vagy hogy nagyobbak a kisajkak. Szóval ne aggódj ez senkit nem zavar jobb esetben.
Instagramon van egy the vulva gallery nevű oldal, ajánlom figyelmedbe, pont arról szól milyen sok féle is a női nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!