Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik a pénisz és a herék kinézete?
Figyelt kérdés
Mennyire vagytok vizuálisak ebben? Látványra vagy magára a fiúra izgultok fel inkább?
Farok mérete mennyire fontos?
2022. ápr. 2. 09:49
1/8 anonim válasza:
szerintem minden farok ronda :D N
2/8 anonim válasza:
Csak a herék kinézete. Zseniális ahogy elvannak rejtve a golyszlik akis zacskóban.
3/8 anonim válasza:
A méret nagyon fontos, mert nagy részét teszi ki a szexnek a behatolás. Élvezetesnek kell lennie, orgazmus szempontból is lényeges. A kinéz valahol ezzel függ össze. Ha akkora, és úgy áll, ahogy nekem élvezetes, akkor tetszik, mert tudom, hogy jó lesz szex is. Én vizuálisnak tartom magam ebben is, nem mindegy, mi lesz bennem.
4/8 anonim válasza:
De nem furcsa hogy valami belétek hatol? Annyira intim ez egész..
7/8 anonim válasza:
A herék időnként elég viccesek, az biztos
8/8 anonim válasza:
Hát még érzésre milyen érdekes érzés amikor a golyók lötyögnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!