Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen mennyire számított a magasság, farok méret, punci kinézet, mell méret?
Figyelt kérdés
Mivel rengeteg ilyen kérdés van, ezért érdekel, hogy ezelőtt 30-40-50 évvel ezelőtt ez mennyire volt mérvadó?2022. febr. 9. 09:48
2/6 anonim válasza:
Manapság könnyebben meg lehet ismerni embereket a világ bármely pontján akár. Így érthető ha magasabbra kerül a léc.
3/6 anonim válasza:
Régen nem tudom mennyire számított de most számít sok minden még ha azt mondják nem is
4/6 anonim válasza:
Régen digitális fényképek és internet nélkül nem lehetett annyira ismerni, hogy mennyire különbözőek egymás testrészei, teste. Nem lehetett összehasonlítani könnyen.
De amúgy szerintem régen is számított, csak nem beszéltek róla olyan nyíltan mint ma.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom honnan jön az a baromság, hogy régen nem számított a külső, dehogynem számított, csak maximum kevesebb joguk volt eldönteni a nőknek hogy kit választanak párnak, bár néhány helyen még ma is így van, például Indiában, amikor erőszakkal összeadják a 12 éveseket.
6/6 anonim válasza:
Ezek mindig számítottak, de a punci kinézet és a mell méret sokkal kevésbé. Ez ma is így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!