Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akiknek voltak homo élményei 18 éves kora előtt korabelivel, nektek hogy sikerült becserkészni a dolgot?
Mikor és mi történt azt is elmondhatjátok.
Én szerintem a világ szerencsétlenje vagyok, mert akik annó bejöttek kamaszként, bármennyire próbáltam náluk puhatolózni, valószínűleg egyikük sem lett volna vevő semmire.
Ja ugy konnyu
Lettel volna iskolas a 90-es evekben
Raneztel egy sracra, egybol jott a kerdes "mivan bu*i vagy? le akarsz szopni?"
17 évesen egy falubeli jó haverral játszottunk megerőszakolósdit. Ruhába egymásra feküdtünk, és úgy csináltunk mintha dugnánk. Egyszer megérezte, hogy feláll. Utána már neki is állt, amikor ő feküdt rám. És szépen lassan, pár alkalom után lekerültek a ruhák. Utána 8 éven keresztül dugtuk egymást. Közben lett egy másik fiú is, az első fiú osztálytársa.
Most 38 vagyok
Vertük haverral közösen anno még
Aztán később egyszer egyik osztálytársammal megd*gtuk egymást a suli wc-ben, nagyon nézegettünk egymásra, mert mindkettőnk tele volt a másikéval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!