Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tartós kapcsolat egy 18 éves fiú, és egy 60 éves férfi között? 60/f
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 14:28
2/15 anonim válasza:
tartós, de úgy konkrétan el"tartós" az lehet :P
3/15 anonim válasza:
Lehet, főleg ha pótapát és/vagy anyagi támaszt keres.
4/15 anonim válasza:
Én kicsit több vagyok, szarul nézek ki és nincs pénzem, beköltözhetek hozzád?
5/15 anonim válasza:
Elég beteg dolognak tartanám az ilyen kapcsolatot. Ha egy 18 éves srác belemenne ilyenbe, akkor ott biztosan van valami pszichológiai elakadás, vagy valami egészségtelen motiváció a háttérben.
7/15 A kérdező kommentje:
Ráhagynék mindent, persze még élhetek akár 30 évet is. Addigra ő is 50-es lesz.
2023. máj. 9. 16:55
8/15 anonim válasza:
Hát ha csak barátias szex kapcsolat akkor szerintem simán össze járhattok dugni egy jót.
Ha komoly kapcsolat akkor kétlem.
Én pl szívesen szopatnék rendszeresen időst,esetleg dugnám seggbe. (egyértelműen aktív vagyok)
20f (Üllő, Monor, Gyál, Vecsés és környéke)
9/15 anonim válasza:
Hol laksz? Hogy nézel ki? Mire van szükséged (szexuális téren)? Én pl nem szeretek szexelni, de kiverhetnénk egymásnak, amikor csak kedved van.
10/15 anonim válasza:
Előre ne mondd el,hogy ráhagysz mindent.
Ismerd ki és úgy dönts !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!