Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak köztetek olyanok aki örülni szoktak ha privát üzenetet kapnak,vagybörülnének privát üzenetnek?miért?
Jó dolog a privát,ha értelmes és esetleg egy szimpatikus ember van a másik oldalon.
A szia,mizu,kit keresel, jó lehet veled - ezek olyanok,mint egy odahányás,vagy egy köpés.Méltatlan még válaszra is.
Bőven van ilyenből ezen az oldalon...
Én szeretek itt privát üzenetet adni, kapni.
43F
Én igen. Csak 2-3 üzenet és már nem jön válasz.
Pedig szívesen beszélgetek.
Azért sem érdemes, mert a legértelmesebb,legkulturáltabb levelező partner is eltűnik pár nap után.Még olyan is, aki nagy lelkesen találkozást kezdeményez...
Vagy akkor tűnnek el, ha javaslok egy másik platformot a beszélgetésre...csiribi - csiribá, volt nincs privátozó partner :)
Amennyiben értelmes, érdeklődő, akkor szívesen beszélgetek. Segíteni is szoktam, ha valaki így keres meg.
Viszont én szeretek élőben is kommunikálni, ezekből pedig ritkán születik találkozás.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!