Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak köztetek olyanok aki örülni szoktak ha privát üzenetet kapnak,vagybörülnének privát üzenetnek?miért?
Figyelt kérdés
márc. 4. 21:45
1/38 anonim válasza:
Örülnék annak, ha már olyan kérdések vannak kint, hogy van e kedve valakinek beszélgetni, vagy ismerkedni a másikkal. Akkor vissza írnának, ha már válaszolok a kérdésre.
Vagy ha írok privátot, akkor írhatna vissza a másik.
Amúgy egy 24 éves meleg srác vagyok.
2/38 A kérdező kommentje:
Ohh hát én visszaírnék ....
Egyébként elég megosztó dolog.sokan nem szeretik
márc. 4. 21:50
4/38 A kérdező kommentje:
Nem a te korosztályod
márc. 4. 21:52
5/38 A kérdező kommentje:
Sajnos
márc. 4. 21:52
6/38 anonim válasza:
Én annyira nem szeretek itt beszélgetni. Max képcsere meg hasonlók….. Kinek mi :D
7/38 A kérdező kommentje:
Én éppen ellenkezőleg.inkább beszélgetni,megismerni a másikat.de igazad van kinek mi
márc. 4. 22:04
8/38 anonim válasza:
Örülök, ha attól kapom akitől várom. Csalódott vagyok, ha más ír. Néha vannak átmenetek. Kellemes csalódások.
9/38 anonim válasza:
Én mindig örülök a privát üzeneteknek .
F.
10/38 anonim válasza:
Privát üzenetre azért szoktam válaszolni nem mindig azonnal van, hogy később.
De beszelgetés is volt már, hogy kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!