Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányos duci fiúknak a legnehezebb az ismerkedés?
Azt vettem észre hogy a férfias macik sokaknak bejönnek, de akik lányosabbat keresnek ők a vékonyakat szeretik.
Én meg elég esélytelennek érzem magam 165 cm 75 kg-s alig szőrös, vékony hangú srácként. (A péniszem is kicsi szóval 100% sztereotípia).
Amúgy próbálok tenni a súlyom ellen de minden sportban béna vagyok, diéta után meg visszahízom ami nagy nehezen lemegy. 19F
Köszönöm a válaszokat annak is aki heteróként írt 🤗
Tudom hogy fogynom kell egy tizest tuti. Az edzéstől azért is félek mert tesi órán sokat csúfoltak :/ De megpróbálok először a kajára odafigyelni.
Csak közben jó lenne már egy kapcsolat. Amúgy vannak barátaim akik szerint szerethető személyiségem van szóval gondolom a külsőm a fő probléma.
Amit a 14-es írt, abban van a legfontosabb, a lényeg!
Úgy szeressenek,ahogy vagy,mert aki meg akar változtatni,az nem téged szeretne,hanem a saját elképzelését.
De jó is lenne a világ,ha úgy fogadnának el mindenkit,aki és amilyen !
Azt hiszem, pár éve még én is nemet mondtam volna számok alapján. Egy lányos fiút inkább vékonyabbnak képzeltem el, de legalábbis ne, vagy ne feltűnően nehezebb vagy erősebb alkatú nálam. Mivel én 18-19 évesen 182 centihez voltam 73-74 kg, nyilván nem ez lett volna a helyzet.
Azóta viszont változtam én is, az ízlésem is, más szemszögből látom az embereket. Akire korábban azt mondtam volna, hogy kissé dagi, az most átlagosnak, normálisnak, formásnak tűnik, sőt, izgat is, ha valakinek van combja-feneke. És nekem úgy tűnik, sokan gondolják ezt hasonlóan, főleg, ha már nem tinik.
Ami azt illeti, magam is elég sokat felszedtem az elmúlt pár évben, szóval más lett a viszonyítási alap is. Most is éreztem, hogy híztam megint a télen, de gondoltam, azért 90 alatt lehetek. Aztán ledöbbentem, hogy már 91 kiló vagyok. Vastag combom és nagy hasam lett, szokatlan a helyzet. Próbálok visszább venni azóta. Ha ismerkednék, amúgy se lennék, de nem is lehetnék kiakadva rajta, ha a másik fiúnak is feleslege lenne, amíg nem extrém mértékben. Gondolom, eléggé husi vagy, de olyan pokolian vészes nem lehetsz ezzel az aránnyal. Maga a 75 kilód egyáltalán nem tűnik soknak, nehéz nem vagy, csak tényleg nem tudom, a magasságod mellé hogyan kell azt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!