Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan aktívak akiket izgat ha a passzív ,,női" fehérneműben van?
Figyelt kérdés
márc. 3. 17:12
22/28 anonim válasza:
Én passzívként imádok női bugyiban, melltartóban, harisnyában lenni. Sokszor még a hétköznapokkor is azokat hordom.
23/28 Csaba5078 válasza:
Nekem is tetszik mikor egy szép francia bugyiban kirajzolodik a popsi körvonalai és csak nézem imádom.
24/28 anonim válasza:
Imádom az ilyen fiatal fiúkat. Csak vékony legyen es csupasz. Jöhet a sexi popsis képed is. 😍
25/28 anonim válasza:
igen...-én is nőibugyis ....pasi vagyik és felizgat a f... női fehérnemüben
26/28 anonim válasza:
Feminibb fiukon izgat.
Igaz én bi es uni vagyok , tehát összemosódik mitől indulok be. A fiús oldalon a férfiastól a femboy , cd-ig mindenben tudok szépet, rám pozitívan hatot találni.
27/28 anonim válasza:
Imàdom. Nagyon felizgat.
De a parneremmel ezt lebeszéljük, hogy ha együtt vagyunk csak bugyiban van. Tanga vagy francia... Az mindegy.
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!