Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Magnum szaunában járnak női fehérneműt viselő passzív fiúk?
Figyelt kérdés
(Tanga, harisnya, stb.)2022. márc. 12. 13:40
2/9 anonim válasza:
Szaunába majd tipegnek be női cuccokba 😁
4/9 anonim válasza:
Mi az anyádért venne fel valaki egy szaunában harisnyát?
5/9 A kérdező kommentje:
#4.:
A Magnumba sokan nem a szaunázás miatt járnak…
2022. márc. 12. 19:06
6/9 anonim válasza:
Minden bizonnyal, ez egy nagyon jó kérdés
Józsi bácsi 64F
7/9 anonim válasza:
Én még nem voltam ott de terveztem hogy egyszer elmegyek oda én biszex passzív vagyok és én ha lehet ott női bugyiban lenni akkor mindenképpen abban lennék mert többnyire azt használok
Leginkább a glory hole szoba érdekel hogy milyen lehet és hogy hányan használják azt
De ott is csak a popsim tenném a lyukhoz
Tudja valaki hogy kb hány pasi kellene ott így számítanom?
8/9 anonim válasza:
Józsi bá nyomj be egy csirke farhátas szenyát, azt dugulj el.🥰
9/9 anonim válasza:
Milyen az a glory hole szoba. És hogyan működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!