Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orálisan kielégít egy tripperes fiú, elkaphatom énis a teippert?
Igen, orális úton is elkaphatod.
Én a Clamydiát kaptam így el... A partnert és téged is kezelni kell, különben egymásnak fogjátok oda-vissza adogatni a fertőzést.
Velem is így volt, aztán miután egyszerre bevettük a gyógyszert, megvártuk a hatóidőt, addig no sex és utána egészségesek lettünk.
Tünetmentesen is fertőz, szóval ne ringasd magad abba a hitbe, hogy ha nincs semmi bajod, akkor tuti nem kaptad el. Az orvos tanácsait kövesd, ne az internet népét. A nemigyógyászok megértőek és rendesek, diszkrétek. Bátorság! ;)
dehogy lehet. ha nekem nem hiszel, akkor google a barátod, vagy az std klinika bárhol: húgycső, a méhnyak, a szem kötőhártyája és a végbél. na ezeken keresztül. de ha szimplán egy tripperes gumi nélkül a szádba élvez, akkor nem.
csak van, hogy kivered valakinek, véletlenül megtörlöd a szemed és kész a gond. de orális úton nem terjed. mossál kezet mindig + azért használj gumit.
Nem fogsz belehalni. Majd két hét múlva csináltatsz szűrést és kiderül.
Ha meg éppen antibiotikimot szedsz, az jó eséllyel megöli a gonococcust is (ez a baktérium okozza a kankó/tripper/gonorrea nevű betegséget).
Azért rendes a kis barátod, hogy utólag mondta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!