Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha orálisan kielégít egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orálisan kielégít egy tripperes fiú, elkaphatom énis a teippert?

Figyelt kérdés
Csókolóztunk is és bekapta a péniszem. Utólag mondta, hogy tripperes. Van esély, hogy elkaptam?

2024. márc. 2. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Van esély. Igazából attól függ a garata is Tripperes volt-e (spojler: jó eséllyel igen)
2024. márc. 2. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Igen, orális úton is elkaphatod.

Én a Clamydiát kaptam így el... A partnert és téged is kezelni kell, különben egymásnak fogjátok oda-vissza adogatni a fertőzést.

Velem is így volt, aztán miután egyszerre bevettük a gyógyszert, megvártuk a hatóidőt, addig no sex és utána egészségesek lettünk.

Tünetmentesen is fertőz, szóval ne ringasd magad abba a hitbe, hogy ha nincs semmi bajod, akkor tuti nem kaptad el. Az orvos tanácsait kövesd, ne az internet népét. A nemigyógyászok megértőek és rendesek, diszkrétek. Bátorság! ;)

2024. márc. 2. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

dehogy lehet. ha nekem nem hiszel, akkor google a barátod, vagy az std klinika bárhol: húgycső, a méhnyak, a szem kötőhártyája és a végbél. na ezeken keresztül. de ha szimplán egy tripperes gumi nélkül a szádba élvez, akkor nem.

csak van, hogy kivered valakinek, véletlenül megtörlöd a szemed és kész a gond. de orális úton nem terjed. mossál kezet mindig + azért használj gumit.

2024. márc. 3. 01:44
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Sőt van amikor a csók maga is elég. Amit tett az meg amúgy bűncselekmény bár sokra nem mész vele de ez is bűncselekmény így hogy tudta. Hány évesek vagytok?
2024. márc. 4. 10:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Előtte 2 héttel járt orvosnál, kapott injekciót. Már tünetmentes a torka elvileg nem volt fertőzött csak a pénisze.
2024. márc. 4. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Voltam szűrésen, az negatív, de előtte 5 nappal egy adag fosfomycin port ittam meg és félek, hogy emiatt álnegatív lett. Közbe voltam már urológusnál is, aki azt mondta prosztata gyulladásom van, erre írt fel antibiot. 2 napja elkezdett fájni a torkom már ezt is annak tudom be. Felőröl idegileg az egész, nyugtatókon élek. Újabb nemi szűrést se tudok így csinálni, hogy szedem az antibiotikumot mert az ugye befolyásolja a tesztet. A prosztatám már jobban van csak nem tudom, hogy mitől lett és hogy mi lesz még a szövődmény.
2024. márc. 25. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Igen és utána agyhely rákot is kapsz, meg mindenféle b.zi betegséget.
2024. márc. 25. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz belehalni. Majd két hét múlva csináltatsz szűrést és kiderül.

Ha meg éppen antibiotikimot szedsz, az jó eséllyel megöli a gonococcust is (ez a baktérium okozza a kankó/tripper/gonorrea nevű betegséget).

Azért rendes a kis barátod, hogy utólag mondta meg.

2024. márc. 26. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!