Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mondjam el a szüleimnek, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el a szüleimnek, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Két napja tudtam meg, hogy az öcsém meleg. Próbálom ezt elfogadni, bár bevallom nehéz érzések vannak most bennem. Ezt szeretném megosztani a szüleimmel, de félek, összetörnének ha megtudnák, hogy az egyik gyerekük a saját neméhez vonzódik. Bennem van az, hogy előbb-utóbb úgyis kiderül, de egyszerűen egyedül nem vagyok képes feldolgozni ezt, így jó lenne, ha be tudnám avatni őket. Ti mit gondoltok? Tartsam inkább magamban vagy áruljam el a szüleimnek?
2024. márc. 1. 18:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Más titkát akarod elárulni? WTF?
2024. márc. 1. 18:30
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem inkább a tesóddal beszéld meg!
2024. márc. 1. 18:30
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Undorító dolog más titkát kiteregetni.

És még benned vannak nehéz érzések? Te nem tudod feldolgozni ezt? 😂😂 Egyáltalán minek foglalkozol vele, miben változott ettől az életed?

Ha viszont csak úgy önkényesen elmondod ezt a szüleidnek, konkrétan elárulod az öcsédet és soha többé nem fog tudni megbízni benned. Szerinted benne akkor milyen érzések lesznek majd? Ne csak magadat vedd figyelembe.

2024. márc. 1. 18:41
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Legyél spicli azt úgy is szeretik🤣🤣🤣
2024. márc. 1. 18:44
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
remélem soha nem találkozok ilyen gonosz emberrel mint te
2024. márc. 1. 18:53
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Örülök, hogy nekem normális tesóim vannak. Sajnálom az öcsédet.
2024. márc. 1. 19:06
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Azért van az orcádon bőr...
2024. márc. 1. 19:55
 8/21 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ne áruld el a tesód.

Majd ő elmondja a szülőknek ha akarja, de ne tőled tudják meg.

Te hogy tudtad meg, hogy ő meleg?

2024. márc. 1. 19:57
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Én azt javaslom dolgozd fel magadban, hátha tudatosul benned, hogy nem ördögtől való dolog ez. Rólam is megtudta tesóm , és édesanyámnak szólt. "Örülhetsz a fiad b*zi lett!" és anyám csak napokkal később kérdezett rá,hogy így van-e . Bele volt betegedve a szégyenbe. Lehet nálatok nem ez lenne a reakció, de mérlegeld a lehetséges következményeket.
2024. márc. 1. 19:59
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves?
2024. márc. 1. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!