Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok. Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Kb. 4eve vagyok melegy és nem mondtam mega szüleimnek. Mit mondjak?2018. jún. 1. 17:43
2/10 anonim válasza:
"meleg vagyok" ... nem túl bonyolult
3/10 anonim válasza:
Apa felforrt a kávé a kezemben! Fogja tudni
4/10 anonim válasza:
és kiírsz egy ilyen kérdést névvel :D mondd meg a szüleid nevét, megkeresem őket facebookon, belinkelem nekik ezt a kérdést, aztán megspórolok neked egy vallomást xdd
5/10 anonim válasza:
4es ez annonim oldal! Koránt sem biztos hogy Béres Daninak hivják
7/10 anonim válasza:
Azt hogy meleg vagyok kedves szüleim.
Miután nem ismerjük őket, nehéz válaszolni hogy milyen körítés kell mellé.
8/10 anonim válasza:
Egy közös,családi ebédnél közöld..
"Hmm,de finom meleg ez a leves.."
"És ha már itt tartunk.."
9/10 anonim válasza:
Erre a kérdésre kívülállóként elég nehéz válaszolni, de úgy meg főleg, hogy a világon semmit nem írtál a családodról, a körülményekről, stb.
De ha arra nem vetted a fáradtságot, hogy átgondold, megfogalmazd és rendesen kiírd a kérdést, akkor nem tudom hogy akarnál nekifutni egy ennyivel nagyobb feladatnak mint az előbújás a családod felé.
Ezt az egészet gondold át mégegyszer.
10/10 anonim válasza:
Fölösleges a szexualitást a szülő orrára kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!