Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 Nemtomfantom válasza:
Borscs levest főzök, közben veszekedek a macskáimmal, hogy ne kunyeráljanak már annyit főzés közben, mosok, takarítok, TV-zek, lehet a kocsimon is megcsinálom a mozotháztető zárát, mielőtt valakinek feltűnik a parkolóban, hogy nem zárható. Lehet olvasni is fogok, vagy folytatom a rajzomat.
12/22 anonim válasza:
Mozgalmasan telik akkor neked.
Kitartást :)
13/22 Nemtomfantom válasza:
Köszi szépen! :)
Muszáj, a munka nem végzi el magát :D
14/22 anonim válasza:
Szívesen:)
Valakit meg kell kérni, hogy segítsen ;)
15/22 anonim válasza:
9-es: Miért nem olvasol?Aki szeret olvasni, sosem unatkozik,nem beszélve arról, hogy művelődik úgy, hogy észre sem veszi. Ha fiú vagy, kezdd az olvasást Jack London: A vadon szava c. könyvével, ha lány, Bronte: Üvöltő szelek c. könyvével.
16/22 anonim válasza:
Kirándulni mentem volna, de esik az eső.
17/22 anonim válasza:
Ma munka, holnap takarítás-főzés-pihenés.
18/22 anonim válasza:
Elolvasok minden hétvégén legalább 1 könyvet
19/22 anonim válasza:
16: Én ezért vasárnapon kirándultam és csak 10% sár volt. :-)
18: Irigyellek, nagyon régóta nincs időm olvasni. :-(
20/22 anonim válasza:
Félig baráttal és párommal töltöttem a hétvégét, ezenkívül kirándultam. :-)
Most következő hétvégén lesz egy nagyobb társasági program és másik barátomhoz is megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!