Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedős privátokra vissza szoktál írni?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor miért nem? Én pl csak akkor nem ha már amúgy beszéltem vele mert pl ismerem a nicket.2024. febr. 25. 14:19
1/18 anonim válasza:
Nem írok vissza rá, ha hülyeséget kérdez, ha látom egy sablon szöveget küldött, meg hasonlók.
2/18 anonim válasza:
Igen, de csajok ritkán írnak rám. Mégritkább, mikor nem pöcsös csajról van szó, és van annyira ép kéz-láb, hogy nem csak a neten akar nyomiskodnj.
Most nézem hogy ez a homo kategória. Már leírtam, nem törlöm ki.
3/18 Jani Belucci válasza:
Vissza írok legalább annyit, hogy bocsi, de nem ismerkedni vagyok fent.
4/18 anonim válasza:
Igen...
Vissza szoktam írni.Akkor nem ha már az első privát erősen erotikus jellegű.akkor nem.Egyébként minden más alkalommal visszaírok
5/18 anonim válasza:
42 évesen nem sok értelme lenne.
6/18 anonim válasza:
Mindig,minden privátra válaszolok. Akkor is ha nemleges.Így szoktam meg,még az emaileknél.
7/18 -remete- válasza:
Igen vissza még ha csak egy sziát ír. Akkor is. :)
8/18 anonim válasza:
Igen, főleg ha lány. Bár épp hetero nem vagyok, de mégis :)
9/18 anonim válasza:
Nem, mert nem ismerkedésre használom ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!