Milyen jó, nem fizetős ismerkedős, randi oldalakat ismertek? Tudnátok írni egy párat, légyszíves?
Még sose volt párom, és úgy érzem lassan ideje lenne, hogy legyen. A környezetemben eddig még nem találtam megfelelő partnert, próbáltam már ki ilyen randi oldalakat is de eddig mind csalódás volt. Tudnátok ajánlani egy pár olyan oldalt ami véleményetek szerint tényleg jó?
L/18
Van egy pár oldal, de tele vannak bunkó szexéhes férfiakkal. Igaz akad közöttük kivétel is, te az kivételeket keresd majd.
Pár oldal:
Love.hu: itt csak a képeit nem nézheted meg nagyba előfizetés nélkül mást mindent enged
Twoo: itt nem sok vizet zavar ha nem fizetsz elő
Badoo: itt max aki frissen regisztrált vagy sok levele van azzal nem tudod felvenni a kapcsolatot.
Köszi!
A 2-es vagyok, ne számíts jobbra a másik két oldalon se ha a love.hu nem jött be, nekem eddig ott sikerül nagyjából legalább pár üzenet erejéig beszélgetnem pár lánnyal, de egyébként manapság a randioldalak halottak sajnos, de ezt majd te is tapasztalod.
előfizetés nélkül nem nagyon tudsz csinálni sehol semmit.
egy teljesen ingyenes azért mégis van, mert ez volt a kérdés: [link]
még pár fizetős: [link] 7 levél ingyen havonta
[link] előfizetés nélkül nem tudsz irni csak annak akinek beleférsz az életkori elképelésébe, akkor csak 1-et.
[link] - szinte semmit nem tudsz előfizu nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!