Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi az esély, hogy valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély, hogy valaha elfogadják? 26/F

Figyelt kérdés

Nem olyan régen összejöttünk főnökömmel (aki 30/F) és erre fény derült a munkahelyemen. Azóta a kollégák elkezdtek károgni, hogy ki gondolta volna, hogy b***ik vagyunk, meg hogy lehetséges, hogy egy ilyen deviánst magas pozícióba engednek, arról nem is beszélve, hogy pont velem kellett összejönnie, inkább keresett volna valakit, aki nem itt dolgozik.

Azóta ha valakitől kérdezek valamit, ignorálnak, illetve volt olyan is, hogy bementem valahova és amikor odaértem, befejezték a beszélgetést, gondolom rólam beszéltek. Meg valamelyik nap egyik kollegám írt nekem egy trágár üzenetet, ahol mindenféle undorító elfajzott senkinek hívtak meg ehhez hasonló, néha óvodában érzem magam 😅

2024. febr. 24. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden csoda 3 napig tart!
2024. febr. 25. 03:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 Igen.
2024. febr. 25. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk munkahelyen ezt felvállalni, főleg így nem volt bölcs.

Sose szeretik a főnök kedvencét, jól megszivattad magad.

2024. febr. 26. 04:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, ezek után nem csak főnök kedvéncének fognak tartani, hanem férfikurvának is. Hiszen munkahelyi viszony, főnökkel. Felfelé nyalsz-szopsz, vagy legalábbis odaadod neki a tested/farkad. Ez nem túl előnyös helyzet nyilvánosan.
2024. febr. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!