Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiként szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiként szeretitek a focit?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a statisztikára

2024. febr. 13. 19:13
A kérdező szavazást indított:
Szeretek focizni
Csak nézni szeretem, játszani nem
Nem szeretem sem nézni, sem játszani
48 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Amit inkább szeretek, az a kosár, röplabda, illetve a tollaslabda és a fallabda. Ami kevésbé játékos dolog, és szeretem, az a talajtorna és a rövidtávfutás. Gimiben ezeket űztem is, részben tesiórán, meg volt, hogy összejöttünk a haverokkal általában kosarazni vagy röpizni.

Most egyetemista vagyok, sajnos a gerincem lumbális szakasza teljesen tropa, műtétre várok, a bokám meg kiskorom óta rossz egy rosszul kezelt törés miatt, mostanában meg még rosszabb, így a két félév kötelező tesi nekem két orvosi felmentés volt sajna. :/

2024. febr. 13. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok a jóképű focista, úgyhogy nézni szeretem. 🤓
2024. febr. 13. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem szeretem a focit, pedig nézhetném a jóképű srácokat.

Elég sok meleg ismerősöm van, aki nem szereti a focit, szóval van benne valami, hogy a melegek nem kedvelik a focit.

2024. febr. 13. 23:00
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Én soha nem fociztam, mert rühelltem játszani és nézni is. Ellenben röpizni imádtam tesi órákon.
2024. febr. 13. 23:10
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
#3: tapasztalataim szerint a heterók jelentős részét sem érdekli különösebben.
2024. febr. 13. 23:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kapusként szeretek csapattag lenni.
2024. febr. 13. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én játszani nem, de több mint 10 évig volt kedvenc csapatom aminek minden meccsét néztem. Azóta már más sport érdekel, de a VB és EB meccseket mindig nézem és bele is élem magam, szurkolok.
2024. febr. 14. 02:07
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem és az alapvető ellentétes-erőszakos negatív energiák miatt semmiféle sportmeccset sem szeretek. Barátok között rendben van ez-az, bár pont a focit abszolút nem szeretem. De ha már elkezd a fél világ EB-ről és VB-ről beszélni, menekülök.
2024. febr. 14. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

Már a hangjától is fáj a fejem.

Nekem a proliság, hímsovinizmus jut róla eszembe.

Egy csapat alkesz, aki összejön és nézi.

Játékként unalmas, promitív.

Teniszt nézek, az látványos és nem prolik nézik, mint a focit.

2024. febr. 15. 04:35
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha biszex ffi is válaszolhat: manapság már ritkán nézek focit, alapjában kiszerettem belőle.

De pl 20 éves koromtól a tánc előtérbe került, az is részben sport. A néptáncoktól a balettig és modern táncokig, talajtornáig sokféle tetszik, de inkább a művészi oldala! Épp így a keleti küzdősportokban is a mozdulatok szépsége vonz, pl chikung tai-chi, és a többi.

A fociban mára már csak a művészileg ihletett összjáték, labdazsonglőrködés, művészien kivitelezett gól, és passz, ami tetszik, már nagyon más nem jön be a fociból.

Csodálom, hogy a birkót még senki nem említette... Pedig a melegek szeretnek KHM... birkózni egymással. :P :)

2024. febr. 17. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!