Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiként szeretitek a focit?
Nem. Amit inkább szeretek, az a kosár, röplabda, illetve a tollaslabda és a fallabda. Ami kevésbé játékos dolog, és szeretem, az a talajtorna és a rövidtávfutás. Gimiben ezeket űztem is, részben tesiórán, meg volt, hogy összejöttünk a haverokkal általában kosarazni vagy röpizni.
Most egyetemista vagyok, sajnos a gerincem lumbális szakasza teljesen tropa, műtétre várok, a bokám meg kiskorom óta rossz egy rosszul kezelt törés miatt, mostanában meg még rosszabb, így a két félév kötelező tesi nekem két orvosi felmentés volt sajna. :/
Nem szeretem a focit, pedig nézhetném a jóképű srácokat.
Elég sok meleg ismerősöm van, aki nem szereti a focit, szóval van benne valami, hogy a melegek nem kedvelik a focit.
Nem.
Már a hangjától is fáj a fejem.
Nekem a proliság, hímsovinizmus jut róla eszembe.
Egy csapat alkesz, aki összejön és nézi.
Játékként unalmas, promitív.
Teniszt nézek, az látványos és nem prolik nézik, mint a focit.
Ha biszex ffi is válaszolhat: manapság már ritkán nézek focit, alapjában kiszerettem belőle.
De pl 20 éves koromtól a tánc előtérbe került, az is részben sport. A néptáncoktól a balettig és modern táncokig, talajtornáig sokféle tetszik, de inkább a művészi oldala! Épp így a keleti küzdősportokban is a mozdulatok szépsége vonz, pl chikung tai-chi, és a többi.
A fociban mára már csak a művészileg ihletett összjáték, labdazsonglőrködés, művészien kivitelezett gól, és passz, ami tetszik, már nagyon más nem jön be a fociból.
Csodálom, hogy a birkót még senki nem említette... Pedig a melegek szeretnek KHM... birkózni egymással. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!