Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, miért szeretitek a bunkó, durva aktívakat?
Nem találkoztam még olyannal ne lett volna bunko vagy durva.
Igaz nem is volt sok paetnerem. Mit nem adnék egy gyengéd normális aktiv srácért.
Egy normális aktívnak is sokan örülnek az biztos.
De az ágyban azért ő is tud figyelmes és kemény lenni. :)
Akkor miért van az,hogy az a passzív,akivel kedves az ember, elhívja enni,szervez programot,normálisan beszél, azt vagy offoljátok,vagy el sem mentek a találkozásra ?
Nem szexes találkozás, az nem érdekelt sosem.De ha már állítólag sok passzív kapcsolatot szeretne, szeretetre vágyik,stb...akkor ha kap figyelmet,kap szeretetet,ami jól esik neki láthatólag, akkor miért is íródott ki egyáltalán ez a kérdés ?
Legutolsó,akivel találkoztam, nem is egyszer és azt hittem,minden szép és jó, mégis elkezdte dicsérgetni azt a férfit,aki lelkileg és testileg is elbánt vele.Ráadásul az volt neki az első, ami aztán szépen nyomot is hagy a lelkében...Pedig ő is szeretetre vágyott,nagyon szerette az ölelést,és mégis...
Kezdem azt hinni,hogy a figyelmesség,kedvesség,kulturált ismerkedés már valami olyan stigma az ilyen aktívon,hogy elkönyvelik szegény nyomi lúzernek.Mert ezt is megkaptam már,amikor az első találkozás első órája végén nem akartam megfektetni a másikat,hanem elhívtam vacsorázni.
Ezek az emberek,ezek a sorsok még a végtelenben sem fognak találkozni,mint állítólag a párhuzamos vonalak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!