Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, miért szeretitek a bunkó, durva aktívakat?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 21:12
11/20 anonim válasza:
10-es: vannak olyan sracok hidd el, akik ezeket a gesztusokat erteklik, csak a csocseleket fogtad ki ebbol a szempontbol. En peldaul olyan sracot keresek, amit Te is leirtal, de en meg pont ilyent nem talalok. Szerintem amugy ez jellemzo, hogy mindig elkerulik egymast ezek az emberek:D
12/20 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszodat és BUÉK Neked,11 -es:)
A 10-es
13/20 anonim válasza:
Neked is BUEK (es hat..sok sikert akkor nekunk a keresgeleshez..🤓🔫)
14/20 anonim válasza:
Én az úri ember viselkedésű aktívakat kedvelem.
15/20 anonim válasza:
25 alatti srácok szophatnak,ha van kedvük :) 27 vagyok,szolnoki
16/20 anonim válasza:
Aki úriemberként viselkedik,azok már 40 felettiek bőven.
Ezt a 14-esre írom .
17/20 anonim válasza:
Úriember aktív az jó.
Aki udvarol is meg vannak programok is. Na ilyenben jó lenne ha lenne részem. :)
18/20 anonim válasza:
Nemhogy nem szeretem a bunkó és durva aktívokat, az atyaúristentől sem tűröm el, hogy tiszteletlenül bánjon velem, míg én tisztességesen és kulturáltan bánok a másikkal. És meg lehet engem verni, pici is vagyok, nyeszlett is, de akkor sem vagyok hajlandó ebből egy jottányit sem engedni: amíg tisztelettel bánok a másikkal, addig elvárom, hogy velem is úgy bánjanak. A kedvességet viszont nem várom el, mert én sem vagyok kedves ember. Tudok nagyon kedves lenni, de alkatilag szókimondó és kifejezetten tűzrőlpattant ember vagyok. És mielőtt jönne, hogy addig leszek szókimondó, míg egyszer jól el nem vernek, ezen a tűzkeresztségen már átmentem gyerekkoromban, akkor sem sikerült betörni engem, és nem is fog sikerülni.
20/20 anonim válasza:
Ha egy srác alacsonyabb nálam, de nagyobb a farka akkor iszonyat izgató ha aláz és úgy tesz magáévá
igen légyszives fojtogass és verd pirosra a seggem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!