Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva, kielégítő szopatást szeretitek lányok? 30 F
Figyelt kérdés
Én egyszer találtam olyan nőt, aki engedte, hogy pofozzam, irányítsam a fejét, durván szopassam. Ez már nagyon hiányzik.2022. nov. 3. 15:26
1/14 anonim válasza:
Én igen, a pasimmal.
Idegennek sose engedném...
2/14 anonim válasza:
Akkor hívd fel! Mi olyan nehéz ebben?
3/14 A kérdező kommentje:
Az egy pár alkalmas szexkapcsolat volt. Annak már vége évek óta. Új partner kellene.
2022. nov. 3. 15:43
5/14 anonim válasza:
Ha Férfi csinálja akihez vonzódnak, ha dedomocskázniakarokmár fiú akkor az nem jut el odáig.
6/14 anonim válasza:
S mit is vársz kérdező? A nők szerinted ha rájuk ír egy vadidegen egy anonim fórumon "nyálasra akarlak sz.patni" akkor máris nedves bugyival rohannak vagy mi? :D
7/14 anonim válasza:
Ebben az évben 3 ilyen lánnyal is voltam szóval előfordulnak azért. Egyikkel még mindig tart a dolog:)
8/14 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül. Ismerkednék is. Csak kell hozzá megfelelő személy. Lennék szívesen a pasija mostmár valakinek. Mondjuk egy szép baba arcú lánynak.
2022. nov. 3. 15:50
9/14 A kérdező kommentje:
7: Mutass már be ilyen lánynak kérlek.
2022. nov. 3. 15:55
10/14 anonim válasza:
#8 wow szóval nem elég hogy csettintésre repüljön már rá a rudira hozzá még legyen babaarcú is? Egyéb óhaj, kívánság, életkor, mellméret, külső megjelenés, haj-, szemszín? Így túl sok jelentkezőből kellene választanod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!