Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok mostanában kielégítő intim méretű pasit?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba, volt már olyan pasim aki rendesen ki tudott elégíteni. De az utóbbi két évben egyik pasi sem volt rá képes. El vagyok keseredve mert amúgy nagyon vágyom rá!2022. jún. 28. 15:05
2/24 anonim válasza:
Talán pont az a baj, hogy csak farkakat keresel, nem pedig egy embert hozzá.
3/24 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy farkat keresek?? Emberekkel ismerkedek. De kielégítő szex nélkül egyik kapcsolat sem működhet szerintem...
2022. jún. 28. 15:16
4/24 anonim válasza:
Olyat keress, aki figyel rád, aki nem elsülni akar, akinek van kultúrája a szexben.
5/24 anonim válasza:
,,Kielégítő intim méret" alatt pasira kell gondolni?:D
6/24 anonim válasza:
3
Aham. Teljesen igaz. Az én méretem 18cm, a feleségem sosem panaszkodik rá. A szeretőm is ragaszkodik hozzá, szóval az gondolom, hogy a méret kifejezetten jó, a hozzá tartozó körítés (én) pedig vonzóvá teszi az egészet. Szóval nem reménytelen a helyzeted, legyél optimista és próbálgasd kitartóan a faszokat, az egyik biztosan be fog jönni!! 😉
7/24 anonim válasza:
A kérdésben írtad. Egyébként meg csak igen ritkán van kellő mérettel rendelkező tag köztük. És még ritkább az, akivel ezen kívül minden más is rendben lesz, valamint nemcsak pàr órára, napra, hétre, hónapra szól a kapcsolat. Én több kis méretűvel találkoztam, mint átlagossal pl. Az igazán naggyal pedig 1x.Ez szerencse kérdése nagyobb százalékban.
8/24 anonim válasza:
Mert mindegyik pasinak kicsi van! Nem igen fogsz találni normálisat. :(
9/24 anonim válasza:
Mégis mi neked a kielégítő méret?
10/24 anonim válasza:
Nem találsz? Nem találsz?? Basszus, itt van az oldal nr1👑 trollja, mindenki Balázskája aki jelenleg aranypatak vagy milyen nicknéven fut, állítólag 20/5-ös királyi méretet hord a munkásgatyájában. Ráadásul nincs csaja, nője semmije, még csak nem is prostizik mert pénze sincs ugye. Ha nem zavar hogy "csak" egy egyszerű melós, meg hogy egy többszörösen visszaeső alkoholista tróger akkor már meg is találtad életed párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!