Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a legtöbb aktív?
Figyelt kérdés
Elélvez és onnan már kb lép is. Csak mint vmi eszköz úgy használják a szám.2024. febr. 6. 10:42
11/17 anonim válasza:
Bennem csak kérdések merülnek fel, miért nem hagyod abba ha nem tetszik neked amit csinál
Miért nem szólsz, vagy előtte megmondod sima szopás és ne csinálja ezeket.
Alapból sok fiatal aktív azt hiszi hogy ez a passzívaknak kell és szeretik, ez nélkül nem is lehet szex.
Beszéld meg velük már előtte.
12/17 A kérdező kommentje:
Mert attól még kanos vagyok és mindig remélem csak az eleje ilyen vagy csak az lesz rossz. Nem az egész rossz... Meg van akitől féltem. Egynek szóltam az lekevert egy pofont és azt mondta, hogy "tudom, hogy ezt szereted"
2024. febr. 6. 14:39
13/17 anonim válasza:
Szexelj olyannal aki gyengébb nálad
14/17 anonim válasza:
Ha csak ilyenekkel hoz össze a sors, akkor végig kell gondolni, hogy lehet nem jól kommunikalod le, vagy valamiért tudat alatt ilyen típust keresel.
15/17 A kérdező kommentje:
Persze, biztos pont erre vágyom...
2024. febr. 6. 18:09
16/17 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy erre vágysz. De ha minden talalkad más emberrel van és minden talalkad rossz, akkor te vagy az egyetlen közös pont az egyenletben.
17/17 anonim válasza:
Aktivak mindig le akarják nyomni a passzivokat foleg ha ilyen vekony gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!