Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legtöbb aktív miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb aktív miért ennyire rugalmatlan és mindenképp a passzívtól várják el a helyet ?

Figyelt kérdés

Kezdő 29 éves passzív vagyok, szeretnék már végre leszopni valakit és ehhez keresek partnert online.

Jelentkező még lenne is, de mindig ott akad el a dolog, hogy "helyed van" (benne van az adatlapi leírásban, hogy NINCS).

30 fölötti pasikat keresek, a legtöbb 35 fölötti aki ír, egyedülálló, de HELYE NINCS. Hogy ? Legutóbb már úgy voltam vele, hogy ha kell akkor csináljuk kocsiban is, erre amikor képcserére került volna a dolog (kértem test és farok képet) lelépett.

Azért ebben a korosztályban szerintem valamilyen szintű egzisztencia már elvárható lenne főleg ha én vagyok az aki nagyobb élvezetet okoz NEKED.

2020. jún. 13. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Uni vagyok és soha nem tettem függővé hogy az aktívnak vagy a passzívnak legyen helye. Ez ember függő és anyagi helyzettől is függ.

Volt kalandom olyannal is aki egyedül él, helye lenne, de nem visz haza alkalmit.

De olyannal is aki 35-40 között volt, volt saját lakása de elvesztette a munkáját, végül a lakását, ezért a szüleinél kellett élnie, így nem volt helye. Szóval ezt szerintem nem lehet általánosítani.

2020. jún. 13. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Nekem van lakás egzisztencia. De éppen ezért válogathatok is. Te már nem vagy fiatal. Így jártál. Ki is kellene nézned valahogy.
2020. jún. 13. 08:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ha kinézetre nem jöttem volna be nekik akkor nem is kerestek volna meg.
2020. jún. 13. 08:40
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Na mutass képet cicafiú.
2020. jún. 13. 08:42
 5/10 alonelyman ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon gáz ha egy felnőtt érett férfinek nincs helye se penze semmilye bezzeg szexet azt akar, ezek ilyen béna, lúzerek, nem kívánatos férfiak
2020. jún. 13. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

"Ha kinézetre nem jöttem volna be nekik akkor nem is kerestek volna meg."

Tévedés. Az, hogy adatlapra függetlent ír nem jelent semmit. A hetero kapcsolatban élő "kíváncsi hetero" és biszex pasik konkrétan sokszor képet sem kérnek ha csak egy laza szopatást keresnek. Otthon nem kapnak ebből, vagy semmit sem, ezért keresnek valakit ahová férfi is jó...

Nekik gyakorlatilag csak egy száj vagy ahova "üríteni" járhatnak, de nyilván minimális ráfordítással, tehát hely azért nincs mert lehet otthon az asszony és/vagy a gyerek. Kocsiba pedig szintén hasonló okok miatt nem akar.

Én az ilyeneket kerülöm, alkalminál belefér, hogy ennyire személytelenül kényeztetek valakit, de azért valamit az aktív fél is tegyen ezért.

2020. jún. 13. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Mert öntelt,full aktív,azt hiszik,körülöttük forog a világ.Én is uniaktív

vagyok,de tisztelem a másikat.

2020. jún. 13. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Én meg azt bírom, hogy elvárja hogy érte menjek, haza vigyem, a saját lakásomba engedjem de egy képet sem mer küldeni a seggéről.
2020. jún. 13. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Aki nem olvas leírást és idióta kérdést tesz fel, azt tiltani egyből. Mellesleg én is csak olyanoknak csinálnám szívesen, akire felnézek, van egzisztenciája. Kocsiban semmiképp nem csinálnám. Én hozza, fel magamhoz, én biztosítsak helyet, én menjek érte kocsival, hogy leszophassam? Kukába az ilyenekkel.
2020. jún. 13. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Volt olyan akivel messze voltunk egymástól, mindketten utaztunk majd félúton találkoztunk.

Volt aki kérte, hogy utazzak hozzá és a fele költséget felajánlotta, hogy fizeti.

De volt olyan is, hogy 2 órára béreltünk erre a célra "búvóhelyet" 2 órára 6 ezer volt, közösen fizettük, de ha én utaztam messzebbről, akkor ezt a költséget ő állta, enyém meg az útiköltség.

De amúgy sokan vannak ilyenek amikről írsz. És nem a kocsi sem hely!!!

2020. jún. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!