Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok, sose próbáltátok a passzív oldalt?
Még nem, de érdekelne a dolog.
Ha akadna rá jelentkező, akkor ki is próbálnám :D
26F
Bocsánat, hogy közbeszólok, passzív vagyok. :D
Én is kaptam már ilyen kérdést, hogy megpróbálnám-e fordítva. És kicsit nem tudom, olyan értelmetlennek érzem ezt a kérdést. Ha kipróbálnám, akkor mindenütt, ahol ismerkedem (a pókhálók mögött, mert nem ismerkedem xD) passzív/uni szerepelne, de nem az szerepel (sehol se ugye xD).
Lehet, hogy én misztifikálom túl, de ez az aktív-passzív-uni dolog szerintem több, mint amit a konkrét fizikai megvalósulása mutat.
Én egyrészt azért szeretek passzív lenni, mert (legyünk kevésbé líraiak is :DD) imádom, mikor alaposan megb**znak. xD
De van egy lelki oldala is, és nekem ez a fontosabb, hogy a saját testembe fogadhatom a partneremet, hogy odaadhatom magam neki, hogy kvázi használ (khmmm... líraiság xDD), hogy átengedem neki az irányítást, és bizalmat(!!) adhatok neki.
Szóval szerintem ezeknél a dolgoknál van egy lelki vonulat is, és az valósul meg a szerepekben. Valaki lehet, hogy pont a passzív szerepben látja meg a dominancia lehetőségét, de ez a lényegen nem változhat, hogy valamiért az illető motivált abban a szerepben.
Tehát aki aktív, az szerintem okkal aktív, aki uni, az okkal uni, aki meg passzív, az okkal passzív.
Azért fejtettem így ki, mert ha csak annyit írok, hogy értelmetlennek érzem a kérdést, az nem lett volna túl konstruktív, és ugye elvileg a konstruktív vita lenne az oldal lényege, szóval... ^^ :DDD
19/F
Nem, még nem.
Talán egyszer kipróbálnám, hogy tudjam, milyen befogadni. Talán.
Csak a szopást.Megdugni sosem fogom hagyni.Ha a passzív szeretné
be segítek.
Pénzért szoptam már le pasit. Nem volt nagy ügy.
26F Bp
Csak szopásba.Soha nem engedem.Szopni lehet,így a passzív is ki lesz
rendesen elégítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!